Ideea de afaceri online. Yoga online

Cursuri de yoga au devenit populare și rămâne așa până la această zi. Ele dau nu numai o forma fizica excelenta, dar, de asemenea armonie cu ea însăși. Marea Enciclopedie afirmă: "Yoga - o metodă de predare și de gestionare a psihicului uman și psihofiziologie, în scopul de a atinge stări mentale superioare." Nu e de mirare că este atât de popular!

Multe personalități publice și stele face yoga, și ei nu sunt singuri. Dar există oameni care au o dorință de a face yoga, dar nu este timp liber pentru a merge pentru a viziona de formare. Sau cursuri de yoga sunt oferite doar la momentul nepotrivit.

Aceste considerații și de afaceri sa născut ideea de a crea un yoga on-line site-ul - yogatailor.com.

Scopul lui - de a face yoga accesibile tuturor. Datorită site-ul poate face chiar și yoga în dimineața devreme, chiar și noaptea târziu. Site-ul proiectat cu meticulozitate. Locuri de muncă sunt disponibile, cu toate caracteristicile de vizitator - nivelul de instruire (novice sau un yoghin avansat), sau un vizitator - o femeie gravidă, sau dureri de spate. Toate luate în considerare. Plus un program variat de exerciții pentru fiecare zi, pentru a evita efectul de plictiseala.

În plus, vizitatorul yoga on-line alege timpul, cât de mult va dura sesiune de instruire cu un temporizator special. Apoi, decide cine este - începe incepator, intermediar sau profesionale, și practica.

Yoga antrenament online de la site-ul - nu este o serie de fotografii cu ipostaze care aveți nevoie pentru a lua, și tutoriale video special filmate. Profesor de yoga nu este doar de a lua poziția dorită, dar va arăta și spune despre toate tehnicile de yoga.

Website yoga on-line - este o adevarata afacere de sport. În special on-line abonament lunar yogatailor.com costa 7.99 dolari. Dar prima dată este liber.

În FAQ (întrebări frecvente), acest site este o întrebare - de ce trebuie să utilizeze un site plătit pentru cursuri de yoga, în timp ce există site-uri gratuite? Răspunsul este - de înregistrare și editare video lectii nevoie de bani, iar acestea sunt necesare pentru intretinerea site-ului. Site-uri gratuite sunt de multe ori nu structurate, nu sunt de conținut bogat și utilizatorii sunt nemulțumiți de aceste site-uri. Mai mult decât atât, prețul este rezonabil. Abonament lunar la site-ul costă mai puțin decât o excursie la un antrenament real în clubul de fitness.

Judecând după numărul de vizite si comentarii, yoga site-ul cursuri on-line este popular.

"Misiunea noastră - de a face yoga accesibile pentru toată lumea. Yoga - pasiunea noastră, și ne dorim mai mulți oameni au devenit constienti de beneficiile sale "- scris de către dezvoltatorii de site-ul on-line de yoga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu