Ideea de afaceri online. Site-ul de poveşti de la copii şi pentru copii

Toți părinții își iubesc copiii - un fapt incontestabil. În timpul nostru, computerul este în viața unei persoane de la o vârstă fragedă. De la vârstă fragedă, ei sunt deja versat în telefoanele mobile inteligente, poate fi tăiat într-o varietate de jocuri pe calculator, pe chat cu fiecare alte pe rețelele sociale.

Mulți dintre părinții de azi, desigur, supara aceasta dragoste firească a copiilor din timpul nostru la computer. Dar ele sunt mai preocupați de conținutul site-urilor de pe Internet, care nu este de multe ori foarte potrivit pentru copii.

În scopul de a crea un spațiu on-line în condiții de siguranță pentru copii din Marea Britanie a fost creat povești neobișnuite de copii și copii Smories.com (un cuvânt derivat prin combinarea celor două cuvinte din limba engleză «povesti» - povești și «mici» - mici, de exemplu, am " Povestiri pentru tineri ").

Acest site prezintă o gamă largă de povești de scurte videoclipuri cu copiii tăi, citind sau spune cu voce tare poveste pentru copii, un basm.

Vizitatorii site-ului pot alege poveste video Smories.com pe diferite criterii. În funcție de vârsta de dorit - 3-4 ani sau 7-8 ani. În funcție de gen - un basm, fabulă, poezii amuzante.

Video-poveste spusă de un copil, nu dureaza mai mult de 10 minute. Autorii Novice de lucrări pentru copii, se poate verifica cu acest site, va folosi cererea de muncă pe piață. Numărul de opinii și răspunsuri va fi pentru a trage concluzii.

Ideea de afaceri a crea un site web povești de copii și pentru copii Smories.com aparține Lisa Swerling (Lisa Swerling) și Ralph Leyzeru (Ralph Lazar). Ei vorbesc despre cum să ajungă la o decizie de a lansa un site web cu povesti video pentru copii.

"Ideea site-ului de la copii și povești pentru copii smories.com apărut în timpul călătoriei incredibil de lung de la Kalahar în Cape Town. Fiica noastră, în scopul de a mă ocupa cu ceva, au început să se înregistreze la telefon, citind povești pentru copii. Apoi, să ne uităm și să asculte cea mai tânără fiică video captat. Deci, s-au distrat toată ziua. Copiii noștri întotdeauna au iubit pentru a citi reciproc, în ciuda faptului că acestea sunt obsedați de Internet.

Am dat seama că site-ul cu povesti video, de copiii care au citit cu voce tare povești devenit populare în rândul tinerei generații. "

Copilul este nu doar distractiv de a asculta pe celălalt, dar, de asemenea, să te încerca ca un cititor. Și e bine să te vezi pe site-ul. În plus, această experiență va îmbunătăți calitatea sa de voce și intonație. Daca asculti copii smories.com on-line, veți observa că au citit pe toate, cum se spune, cu sentimentul, într-adevăr, cu aranjamentul.

Imaginați-vă - stai intr-un blocaj în trafic, dar încă mai trebuie pentru a distra un om mic așezat pe bancheta din spate. Amintiri din site-ul și pentru copiii smories.com poate fi privit nu numai de la un calculator, dar, de asemenea, alte dispozitive cu acces la internet - prin telefon sau jucător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu