Chestionare plătite - sfaturi



Atunci când se lucrează cu chestionare plătite în străinătate trebuie sa detineti cutii poștale în zona yahoo.com, hotmail.com, gmail.com, etc.

Box office poștă trebuie să fie asociat cu numele și prenumele înregistrat. Asta este, în cazul în care numele de familie "Popesca", atunci este recomandabil de a avea un post ca Popescu@gmail.com

Pentru veniturile din sondaje plătite un ajutor este programul de asistență RoboForm careeste de folos mare pentru a completa automat formele. În acest program, odată este suficient pentru a umple profilul dvs., și apoi se va umple în toate formele de pe pagina autommat. Apropo, este util nu numai pentru veniturile de sondaje plătite, dar, de asemenea si lucru prin internet.

Nu înregistra, mai multe profile schimbind datele personale. Site-uri plătite sondaj sunt foarte bine controleaza această problemă prin logarea adreselor IP, și, mai devreme sau mai târziu, va șterge toate conturile tale. Și nu vă permit să vă înregistrați cu calculatorul dumneavoastră.

În timpul anchetei nu este de dorit să meargi la profilul dvs. - acesta provoacă o atenție asupra ta.

Niciodată nu răspunde necugetat. Dacă nu știți sau nu sunteți sigur, vă utilizați mai bine folositi un motor de căutare pentru a obține informațiile de care aveți nevoie. Astfel, este necesar să se acționeze foarte rapid, deoarece există o limită de timp pe durata studiului. Dacă sunteți în căutarea pentru informații prea mult timp, ați putea fi exlus din sondaj.

Utilizați un dicționar, dacă nu sunteți sigur de traducere. Dictionarul poate fi descărcat gratuit de pe acest site. Descărcați traducător.

Întotdeauna răspundeti în conformitate cu informațiile din profil.

Verifica e-mail-uri de multe ori. Încercați să acceptati invitația imediat, de îndată ce le-ai găsit.

Niciodată nu scrie în sondaje, ca rudele sau prietenii lucrează în domeniul de marketing sau de publicitate. De obicei, aceste întrebări sunt date la începutul anchetei. Și dacă răspundeți da, atunci cel mai probabil te va trage afară din chestionar.

Înainte de a ajunge la sondaj, aproape întotdeauna necesită trecerea unui mini-sondaj pentru a determina apartenența la un anumit grup de eșantionare statistică. Fiți deosebit de atenți atunci când se răspundeti, puteți evita pur si simplu sondajul.

Cel mai bine în profil indică o activitate - de producție sau de construcție, precum și profesia - inginer, șef de departament sau ceva de genul asta.

La completarea profilului indică cât mai multe informații:
De exemplu, că aveți o mașină (chiar dacă, în realitate, nu este), casa sau un apartament, astfel cum audio multe echipamente video, calculator, laptop, TV, etc. faceti în mod regulat o achiziție pe internet, jucând tot felul de jocuri, sufera de numeroase boli :).
Asta e tot ce ai nevoie pentru a obține numărul maxim de sondaje plătite.

 Cu atenție raspundeti la primile intrebari din test! de obicei, după 3-5 emite o decizie, ai altă întrebare, sau nu vei ajunge la grupul țintă. Acesta este cel mai important pas în efectuarea unui sondaj plătit, și el depinde în mare măsură de faptul dacă ați câștiga bani în acest sondaj sau nu. Uneori este necesar să se răspundeti incorect. Dar, dacă doriți să faceți o sondaje plătite, trebuie să puneți cu asta.

Dacă pentru orice motiv, nu sunteți selectat pentru sondaj, nu mergti la el cu un alt cont. În 90% din cazuri nu va fi permisă, dar vă va atrage atenția asupra dvs.

Principalu este sa nu incercati sa amagiti . Daca o sa incercati, contul dumneavoastră o sa fie șters. Informațiile dvs. de cont (numele, adresa, adresa de e-mail) o sa intre în lista neagră. Și în aceste companii nu vet putea să va înregistrati. Fii atent. Încercați cel puțin unele dintre întrebării să răspundeti corect.

Companiile care platesc bani reali nu sunt prea multe. Și este necesar să le tratezi cu respect. La urma urmei, ei plătesc bani pentru munca ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu