Cum sa faci bani din IMAGINI


Un alt tip de câștiguri de pe Internet, care de obicei cade  incepatorilor la vedere sunt fotografii și imagini. Cei mai incepatori nu realizeaza chiar cât astazi fotografi, ilustratori castiga, designeri in munca lor. Doar pentru o imagine cu gemeni Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au plătit o sumă frumușică de 6 milioane dolari.

Start simplu si vezi ceea ce este necesar în primul rând pentru a începe:

1. Inprimul rind trebuie sa aveti un aparat foto. Pentru a fi sincer, nu contează cu adevărat cât de mult este și ceea ce un suport rezoluție de lux. Chiar și camerele de luat vederi digitale cele mai simple vor fi de ajuns pentru a face fotografii de bună calitate. Deci, dacă aveți careva aparat foto - acesta este bine.

2. Pentru a face bani din fotografii, aveți nevoie pentru a face fotografii cât mai multe si diferite. Deci, avem nevoie de acele imagini pe care le punem pe internet. Personal, am va recomand să aveți la dispoziție cel puțin 300-500 de fotografii compoziții diferite (peisaje, oameni, animale, interioare).

3. Cele mai plăteste pentru imagini sunt editurile străine, reviste, utilizatorii. Deci, dacă doriți să crească veniturile din fotografii , aveți nevoie de cunoștințele  de limba engleză, sau de a folosi un traducator. Costul unei singure fotografii (calitate minimă) , în medie, ~ $ 9.

4. În scopul de a descărca rapid fotografiile, avem nevoie, de asemenea, internet de mare viteză. Deoarece avem de a descărca imagini de inalta calitate, cu rezolutie buna. Dimensiunea minimă a fotografia va fi ~ 5Mb.

5. Cand vine vorba de imagini, cel mai probabil aveți deja citeva. De aceea, în cel mai bun caz ai nevoie pentru a pregăti cât mai multe lucrări diferite (imagini, desene, modele 3D).

Profitul principal din imagini osal obțineti cu photostocks așa-numitele bănci (foto).
Photoblog (foto vînzare) - o bancă de fotografii (imagini), care cumpara si vand, între creatori și consumatori.
Cele mai populare sunt Shutterstock.com, microstock, iStockphoto.com, Fotolia.com, Depositphotos.com etc.

Niciun comentariu: