Cum faci bani pe sondaje online platite?


Lucrul cu sondaje platite este de a indeplini chestionare si interviuri plătite efectuate pe Internet pentru a colecta date (la cerere, nevoi) utilizatorilor. Chestionare si sondaje platite, de obicei, conțin o serie de întrebări menite să identifice opinia dumneavoastră cu privire la diverse produse pe cererea de pe piață pentru noi servicii, etc
Astfel de informații vine in primul rind producătoriilor companiilor mari, in scopul de a identifica cererea reală de pe piata. In scopul de a incepe producția unui nou produs compania va cheltui o gramada de bani pe s / n, noi angajati, echipamente, materii prime. De aceea, producătorul trebuie să se asigure că noul produs va fi în cerere în piață. Și aceasta, la rândul său, a avut loc zeci de studii diverse, inclusiv internet.


Inainte de a începe trebuie să iai in considerare cateva puncte:

1. In scopul de a face, cel puțin niste bani, va trebui să luați sondaje, nu numai în limba romina, dar si in limba engleza. De aceea, înainte de a vă înregistrați pentru sondaje online plătit, invata cel cit de putin limba engleză, sau  foloseste un traducator.

2. Inainte de a incepe a răspunde la intrebări, va trebui să completați o mulțime de tot felul de informații despre ei insisi. Locul de muncă, scoala, hobby-uri, etc.

3. Odată ce ai ajuns primul interviu, cel mai probabil vorfi intrebări introductive, de exemplu pentru a identifica dacă sunteți, un client potențial al companiei si daca aceasta ar trebui sa se bazeze pe opinia ta. Deci, dacă ați început să răspundă la întrebările - aceasta nu inseamnă că sondajul a inceput si veti castiga deja!
Pe internet puteți găsi o mulțime de diferite servicii care va permit să creati si sa efectueze sondaje plătite. Dar suntem interesati in special cele in care puteti face de fapt bani. Aici sunt următoarele anchete plătite www.surveysavvy.com, awsurveys.com, Toluna.com, etc. Mai multe sunt aici.
Mai intii trebuie sa va inregistrati pentru sondaj. Dupa inregistrare, va trebui sa completati un cuplu de formulare de inregistrare si profiluri suplimentare. Acest lucru se face în scopul de a identifica nevoile reale ale utilizatorilor si sa le ofere cu sondaje relevante.

  Dupa ce ați raspuns la numarul necesar de sondaje platite si suma pe soldul ajunge la "bariera minim", puteți retrage banii la unul din sisteme electronice de Webmoney, Paypal, etc.Deci, aici e un mod simplu, puteți castiga bani pentru sondaje plătite on-line.

.Mai completa lista de sondaje platite on-line o prezentata Surveysguide.com. Aici puteti obtine informatii mai detaliate privind lucrul cu sondaje platite si cum sa va inregistrati in mod corespunzator in sondaje si cit de repede sa-ti retragi banii.

In general, decidetiva singuri pentru a utiliza această metodă sau nu. Acest mod lucru cu sondaje platite, nu va va aduce mult succes, dar, in orice caz, eu recomand aceasta metoda exclusiv pentru capitalul inițial.

Un comentariu: