Ideea de afaceri online. Portal pentru operatorii de transport

Cu încetinirea creșterii economice, mulți transportatori de marfă se confruntă cu probleme cu traficul de joasa densitate. Noul portal online pentru Marea Britanie Shipl, pentru companiile de transport a oferit un sistem optim în care pot găsi comenzi suplimentare și în numerar pe el.

Acest portal este complet gratuit pentru clienții care sunt după un loc simplu de înregistrare marfa lor, și absolut oricine - de la animale la mașină, indicând toate detaliile cu privire la data și locul de livrare, detaliilor de încărcare, etc.

La rândul său, expeditorii de marfă, după ce a analizat toate comenzile plasate pe site-ul, alege potrivit lor și își oferă serviciile pentru potentialilor clienti, asigurându-se astfel capacitatea deplină de mașinile lor.

Acest sistem are beneficiile sale de afaceri pentru ambele companii si pentru clientii care economisesc cu până la 75% din costurile de transport. Mai mult decât atât, o astfel de afacere contribuie la soluționarea problemelor de mediu, reducerea emisiilor de carbon și congestionarea traficului. A fost pentru această contribuție la protecția mediului, compania a primit o Shiply s Green Challenge, în valoare de 100 de mii de lire sterline.

Ideea de a combina de transport pe un singur portal, oferindu-le posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare și de a reduce costurile este rezonabil și relevantă în contextul crizei economice. Și totuși, piața este încă relativ libera. Mai ales dacă nu se concentreze pe transportul de mărfuri voluminoase, și pe livrarea de colete mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu