Ideea de afaceri online. Sfaturi de la bunici

În opinia mea, subestimam pur și simplu generația mai în vârstă, experiența, cunoștințele și înțelepciune. Utilizarea atât de puține oportunități de a învăța de la bunicii noștri, care, de fapt, nici măcar nu este rațional și logic.
Compania Oxfam a creat o echipă virtuală de Green Grannies, care să ofere publicului englez sfaturi valoroase și utile de la înălțimea de experiența și înțelepciunea vieții sale. O listă de sfaturi și trucuri cele mai diverse, acestea se aplică la toate domeniile vieții, de la cum să aranjam hainele la pregătirea o masă delicioasă din rămășițele și la modul de a economisi bani și de a reduce consumul de energie și impactul dăunător asupra mediului.

Pentru a populariza sfaturi de la compania de bunici a deschis un canal pe YouTube pentru difuzare sfaturi utile generale. În curând site-ul va fi o secțiune, care se numește "Întrebați bunica", unde toată lumea va fi capabil de a pune întrebarea.

Fiecare bunică are secrete și rețetele ei, ei sunt fericiți să împărtășească cu tinerii. Sfaturi deosebit de valoroase cu privire la modul de a le salva într-o perioadă de criză economică, atunci când oamenii încearcă să supraviețuiască pentru a economisi pe tot. Dar pentru pensionari este o oportunitate mare de a se simtă necesitatea și utilitatea pentru societatea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu