Ideea de afaceri online. Site-ul care ajută inovatori pentru a aduce ideile lor la punerea în aplicare a acesteia

Recent, am descris Ponoko proiect, care vă permite de a transforma ideile creative în produse reale. Din moment ce existența sa început, cu ajutorul acestei resurse a fost produse 30.000 de produse finite.

Acum disponibil pentru utilizatorii Yeshe un proiect al acestei companii - 100kGarages, care conecteaza inovatori și designeri cu micii producători din întreaga lume.

Sistemul este simplu: designerii sau utilizatorii care au idei creative gata pentru a plasa pe această resursă cererile lor cu privire la producție, indicând valoarea dorită de lucru, termene, detalii legate de culori, materiale, etc, precum și producătorii de oferta de altă parte, opțiunile lor de producție, negociere direct cu designerul.

După ce au ajuns la un acord reciproc, și designer enumeră suma convenită la producător, ultima parte a încasărilor la activitatea sa și livrează produsul finit la client.

Pe site-ul este, de asemenea, o caracteristică de căutare pentru designeri pe o bază teritorială. În urma tranzacției, designerii pot discuta despre calitatea muncii pe site-ul producătorului, expunându-l la evaluarea lor și de rating atribuire.

Principala caracteristică a acestei resurse este că producătorii de produse care nu sunt producători tradiționali mari, și întreprinderile mici sau particulari care utilizează metode și tehnologii inovatoare, cum ar fi mașini-unelte controlate de computer, cutter cu laser, cutter hidraulice, etc

Iar accentul se pune pe aceste noi tehnologii în producție, care au devenit mai accesibile la o gamă largă de designeri cu dezvoltarea internetului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu