Ideea de afaceri online. Producţia de Internet-bannere

Multe companii de azi economisesc bani pe tot, mai ales pe publicitate. Asta e motivul pentru care folosesc template-uri pentru a crea site-urile lor și sunt angajate în design, bannere publicitare.
După toate, serviciile de designeri profesionisti sunt scumpe.
Dar de multe ori bannere homegrown arat ieftin, neprofesionistă și patetic. Se înțelege că eficacitatea acestor reclame este mai mic. Compania PointBanner văzut o nișă vacant în piață și a oferit serviciile sale profesionale pentru producția de bannere pentru cel mai bun preț și cele mai bune condiții, 49 de dolari pentru 48 de ore.

Principiul de lucru cu clienții este simplu - se face o cerere la PointBanner companiei, încărcarea logo-ul, textul publicitar, și de mărimea link-ul de banner. Apoi, o echipa de designeri cu experienta lucreaza pe fiecare banner individual, cu promisiunea de a termina ordinea termen de două zile.

Designeri profesionisti iau în considerare toate nuanțele de publicitate - scop de specificul companiei, locul unde va fi plasat acest banner, etc

Fiecare banner este atașat trei schimbări gratuit în cazul în care clientul nu este mulțumit de proba. Și pentru prețul de en-gros banner clienților scade la 11 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu