Ideea de afaceri online. Serviciul de căutare parteneri de afaceri

În SUA, de secole există o cultură aparte de comunicare în afaceri, care include intalniri de afaceri gen ca un "pranz de afaceri". Dar această tradiție nu sa născut în Statele Unite și în Europa.

În general, pentru a primi o invitație "la cină" a fost întotdeauna privilegiul de aristocrație, și apoi - o burghezie influent. Acesta este "oamenii de afaceri" din lumea politică de mare sau de finanțare, sau pur și simplu - comercianți angajate în cele mai multe din timpul lor petrecut "masa reciproc."

Proletarii ar putea părea o prostie ocupație și imoral, ei cumva crezut că oamenii bogați se adună în scopul de a "umple burta lui." Desigur, acest lucru nu a fost cazul.

Oamenii care înseamnă ceva pentru societate (liderii de opinie - jurnaliști, moștenitorul o avere, și alte persoane influente), au fost invitați la o casă particulară, saloane politice, cluburi de diverse domn si alte "societate ..." pentru a vorbi despre afaceri. Despre afacerile spus, practic, după masa de prânz în sine, s-au adunat în sala de fumat de la o masuta de cafea, după ce femeia sa ridicat și a mers la un singur fișier de sferturi femei lor ", unde a vorbit despre afacerile și uneori - și anume, că le rezolvate - mai mult succes, dar într-o voalat formă.

Acesta a fost - diplomației care sa făcut în saloane de persoane care ar putea aduna într-o casă deschisă oamenii potriviți și să le aducă împreună.

În America a degenerat într-un gen simplificat și mai primitiv - un "pranz de afaceri". Dar principala componentă a "petrecere", starter său - "necesitatea de a perspicacitate diplomatice și cunoștințe de bază de diplomație" - este păstrată. Fără acest lucru nu ar fi nici un prânz de afaceri, unde a avut loc, si nu arata ca in secolul 21!

Fiecare om de afaceri știe că succesul său depinde de capacitatea de a stabili contacte utile, dezvolta relații cu o gamă largă de oameni. Dar cum se face, în cazul în care cultura "petrecere" și "pranz de afaceri" pierdut? Este nevoie de a re-crea de la zero.

Primele semne venit cu dezvoltatorii de VenturezLab. Au introdus un nou serviciu - LunchedIn.

Site-ul Ustoroen ca o rețea socială.

Acesta este un loc virtual unde orice om de afaceri va fi capabil să găsească rapid o companie de bună în rândul membrilor comunității pentru o masă împreună.

Utilizatorul completează profilul LunchedIn, indicând activitate, informații despre cariere, educație, interesele, etc Dacă el are o dorinta de a participa la pranz de afaceri, profilul marcat cu un cec. Dintre cei care doresc să se întâlnească pentru a alege un partener pentru o masă împreună, bazându-se pe datele sale personale. Serviciu vă permite de a numi un moment convenabil și alege un loc de a întâlni, potrivit pentru ambele.

Servicii ale unui astfel de plan există în Europa și SUA, dar utilizatorii Runet total necunoscute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu