Ideea de afaceri online. Avocat online gratuit

Dacă nu ai:

- Experienta juridica.

- Bani pentru un avocat bun pentru orice ocazie.

- Și, în sfârșit, studii juridice,

cum poți supraviețui într-o lume ca aceasta.

O astfel de persoană intră imediat într-un grup de risc, și poate ușor - de a deveni o victimă a fraudei, familiarizați cu complexitatea de șicană. În lumea de astăzi, societatea nu tolerezea acest lucru, în Internet (și doar în mediul internet gratuit) trend bine marcat - pentru a răspândi cât mai multe informații la dispoziția publicului.

Dacă a existat anterior sloganul "Arta aparține poporului" (și acest slogan sa dovedit a fi ineficiente, ca un lucru de artă elitistă, nu "Essentials"), noul slogan a spus priorități: "Toate informațiile utile ar trebui să aparțină poporului."

Și asta e doar documentele și modele de contracte - această informație este foarte util și necesar în diferite perioade ale vieții pentru oricare dintre noi.

Mai recent, a existat o resursa online de util numit Docracy. Nu este căptușit cu o grămadă de documente standard, care sunt editate aceste avocați.

"O grămadă de documente juridice Model" până în prezent - aproximativ o sută de titluri de valoare diferite. În special,

contractele de muncă,
contracte de închiriere,
Împuternicire
abona la dezvălui, etc
Actul normativ șablon marcate cu diferite culori. Negru a subliniat ceea ce rămâne același în ambele cazuri. Alte culori domeniu în care pentru a introduce datele individuale.

Dar cel mai important lucru pe care un utilizator site-ul poate semna acte legale on-line, direct de pe site-ul platformei.

Asta este, va trimite documentul partener compilat pe acest site, și partenerul tău nu vede nici un motiv să nu-l semneze (după ce a aflat sau prin intermediul unui avocat.) Site-ul - un competent, dovedit. Refuzul de a semna un document întocmit de utilizarea template-uri de pe acest site - pare deja suspicios de mult cu comportamentul de-a doua inversare. Ceea ce nu e să-mi placă?

Deci, dacă nu ai încredere în parteneri și de ei înșiși - utilizați șabloane Docracy on-line, ei nu te lăsa în jos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu