Ideea de afaceri online. Piata puntru pictori 3D

Experții sunt de părere că viitorul mediului de Internet nu este de proiecte de informare dar pentru diverse servicii. Dintre aceștia din urmă, cea mai mare dezvoltare în ultimii ani au diferite platforme de tranzacționare. Desigur, start-up nu poate concura cu renume mondial companii, așa că încercați să alegeți propria specializare îngustă. Mai repede veți găsi și va ocupa o nișă pe piața de Internet, mai multe șanse să nu rămână doar pe linia de plutire, dar pentru a reuși.

Așa că a făcut Kalytis și Marius din Vilnius, care a creat o platformă globală pentru vânzarea, cumpărarea și utilizarea de 3D-modele. Proiectul său este numit CGTrader greu o pornire, așa cum a existat pentru mai mult de doi ani. Inițial a lucrat Marius la 3D-animație și grafică. Cu toate acestea, el a lipsit platforma online de specialitate, care va permite clienților să comunice direct cu clientii, preluarea comenzilor și de a face bani.

Desigur, înainte de a existat și există resurse separate pentru designeri și artiști care lucrează pe bază de frilans. Cu ajutorul lor, ei pot găsi clienți și oferte apropiate. Cu toate acestea, problema constă în faptul că autorul este net de toate comisioanele intermediarilor, în cel mai bun, 60% din valoarea comenzii. În cele mai multe cazuri, această sumă să nu depășească 40-50%. "Toate acestea fac afaceri on-line asociat cu 3D-modele si desene pentru designeri și neatractive, limitând astfel potențialul industriei" - spune Kalytis.

CGTrader de platformă funcționează pe un principiu diferit. Membrii săi primesc 94% din suma de plată pentru comenzi, care crește motivația și interesul specialiștilor. Compania detine, de asemenea, 6% din costul total de orice vânzări efectuate pe acest site și este gata să ia în considerare orice reclamații și sugestii de la participanții la proiect, care, potrivit site-ul său, este "corect și prietenos" pentru utilizator. Lituaniană Practica Venture Capital Fund a văzut-o perspective de dezvoltare mare CGTrader, au investit în proiect de aproape 200.000 de euro.

"Fondurile vor fi utilizate pentru dezvoltarea platformei în materie de tehnologie, creșterea în continuare a comunității și, cel mai important, pentru a extinde canalele de vânzare pentru designerii noștri, inclusiv 3D, de imprimare", - a declarat reporterilor Marius Kalytis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu