Ideea de afaceri online. Serviciu automat de vânzare fotografii

Într-o criză, oamenii sunt încercarea de a face toate de închiriere de spațiu inutil, camere, teren, garaje, etc Acum, datorită unui nou sistem de Fotomoto electronic, puteți vinde fotografiile de pe site-urile dvs. și bloguri.
Dacă sunteți un fotograf, sau doar ai un site cu o mulțime de poze, datorită Fotomoto vă puteți valorifica conținutul. Toate problemele de punere în aplicare a ordinului, plata și livrarea de imprimare își asumă Fotomoto sistem.

Acest sistem este proiectat pentru fotografi, organizațiile care au o mulțime de fotografii, bloguri foto și reviste, muzee, galerii, bloguri jurnalistice, și oricine altcineva care vrea să câștige un venit din fotografiile lor de înaltă calitate.

Tehnologia ideii de afaceri pe Internet este simpla - utilizatorul adaugă la site-ul sau blog-ul bara de instrumente Fotomoto, care permite procesul de cumpărare, oferind în mod automat fiecare fotografie clic pe "cumpara". Panoul de control permite utilizatorilor să stabilească prețul de fotografii, monitor, și de a gestiona comenzile și statisticile de fotografii, de exemplu, de câte ori o fotografie vizualizate sau trimis ca un e-card.

Și, pentru a adăuga sistemul pe site-ul dvs. este în valoare de nimic pentru utilizator, de exemplu, gratuit. Singurul lucru pe care utilizatorul plateste, deci este costul de imprimare și un comision de 15%, care include taxa pentru un card de credit, și costurile operaționale.

Costul de imprimare depinde de dimensiunea de fotografii și hârtie, și începe de la 0 și 94 dolari pe 6x6 fotografie și până la 172 de dolari pentru dimensiunea 30x180. Costul de transport maritim, de asemenea, depinde de dimensiunea fotografiilor și a țării, variind de la 2 dolari SUA și 4 dolari în Europa la 18 $ și respectiv, 50 de dolari.

Este de remarcat faptul că utilizarea acestui sistem poate nu numai locuitorii din Statele Unite, dar și în alte țări. Până în prezent, numărul de utilizatori Fotomoto - locuitorii din 25 de țări. Acesta este planificat să intre în monede de plată ale diferitelor țări, altele decât dolarul SUA.

De asemenea, în viitorul apropiat, compania intenționează să crească gama de produse oferite de calendare, felicitări, cărți poștale, etc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu