Ideea de afaceri online. Rating la toate Hotelurile din tara

Un hotel bun poate fi gasit numai la recomandare. Dar de multe ori numeroase recenzii ale hotelurilor de pe site-uri nu oferă informații complete despre toate hotelurile și această informație este prea împrăștiate pe diferite site-uri, ceea ce face dificil să-le colecteze. Noua resursa Raveable a stabilit obiectivul de a elimina acest dezavantaj, și s-au adunat toate informațiile cu privire 55.000 de hoteluri din America, care au procesat 35 de milioane de clienți peste tot pe internet.

După analiza toate recenziile și comentariile, Raveable da un loc evaluări de distilare hotelului.

Procesul începe cu colectarea de informații despre hotel, ceea ce se numește "la prima mână", adică la hotel, apoi aduna toate recenziile și comentariile referitoare la acest hotel de pe diferite site-uri și blog-uri, inclusiv faimosi TripAdvisor, Expedia și Travelocity.

La selectarea informațiilor și analiza se bazează pe următoarele criterii: data evaluării, statutul de autor și calitatea site-ului și revizuirea în sine. Raveable creează propria sa evaluare scala de culoare a fiecarui hotel. Evaluat toate opțiunile includ room service, dimensiune, etc

Potrivit autorilor acestei resurse, ei au tendința de a oferi o evaluare obiectivă a unui anumit proprietate și nu au absolut nici un interes în promovarea anumit hotel sau de publicitate plătită. Ei nu au nici bonusuri în numerar și comisioane de la orice agenții de publicitate, nici de proprietarii de hoteluri în sine. Tot ce fac este că face exclusiv pentru utilizatorii lor, care sunt interesați de informații de înaltă calitate și precizie.

Site-ul gratuit pentru utilizatori. El câștigă pe faptul că utilizatorii rezerveaza hoteluri prin intermediul acestui site, și un procent merge la Raveable.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu