Ideea de afaceri online. Serviciul de pregatirea ideilor de afacere pentru vinzare

Antreprenori sunt conștienți de faptul că există o diferență mare între ideea originală și produsul real. Pentru a depăși acest decalaj a fost creata noua resursa Quirky, care ii ajuta pe antreprenori la procesul de la idee la realizare și de a introduce pe piață produsul finit.
Oricine poate pune descrierea ideii de afacere sau a planului de afaceri pentru 99 de dolari. Apoi, participanții la proces, experți și alți membri ai comunității vor vota pentru ideea data, evalueze și să ofere sfaturi practice cu privire la implementarea în continuare a acesteia. Plasare plătita poate imediat elimina acele persoane ale căror idei nu sunt de discutat, și motivează pentru a posta doar cele mai bune idei.

Discuție la Quirky, este împărțit în mai multe etape. La etapa inițială, ideile autorii sunt analize detaliate de marketing. Următorul pas presupune consultanță de specialitate cu privire la denumirea produsului, design, ambalaj și culori. Ceea ce urmează este un plan detaliat pentru producția și vânzarea produsului.

Odată finalizat toate etapele de discuție, ideea este pus în vânzare și vânduta cu planul de dezvoltare și implementare. Mai mult decât atât, în cazul în care autorul a ideii însăși decide să facă un produs, acesta are toate beneficiile și drepturile la idee.

Ideea este că cea mai bună idee este adusa la o încarnare logica, de exemplu, la produsul final și aducând-o la piață, și autorul acestei idei primeste 12% din veniturile din vânzări pentru ideea. 70% primeste Quirky, care organizează, pentru a plăti alte părți interesate, cum ar fi experți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu