Ideea de afaceri online. Internet-magazin returnează banii în contul cumpărătorului

MyDealsAndCoupons - o nouă resursă pentru a ajuta consumatorii sa economiseasca bani.
Într-o criză, toți consumatorii sunt interesați de o achiziție la reduceri. Deci, aici e noul site-ul care oferă utilizatorilor săi care fac cumpărături la magazinele preferate on-line prin bonusuri MyDealsAndCoupons.com sub formă de numerar, care sunt returnate către cumpărător.

Ideea de a organiza o astfel de resursă a venit autorilor, în scopul de a face experiența dumneavoastră de cumpărături cât mai simplă posibila. Le-a luat un an pentru a face această idee de afaceri on-line într-o afacere. Și au reușit.

Cel mai faimos partener magazine site-ul  furniza între 3 și 10% bonusuri.

Walmart - 5,4%
Macy’s - 10,8%
Restaurant.com - 40,5%
Best Buy - 2,7%
Buy.com - 8,1%
Bonusurile sunt calculate și transferate într-un cont personal pentru o lună și de a le elimina din contul dvs. de acesta poate, în termen de 90 de zile.

În plus, utilizatorii pot câștiga un pic de bani prin promovarea site-ul de rețea și cu referire la acesta. In acest caz, utilizatorul primeste o suma egala cu 10% bonus. Bonusurile pot fi acumulate și vor fi furnizate sub formă de cupoane, care sunt valabile în magazinele reale.

Intenționează să crească baza de resurse de clienti la 100.000 pe un an, care le va permite să obțină condiții mai favorabile de colaborare cu magazine - parteneri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu