Ideea de afaceri online. Portalul de învățare a limbii chineze

ChinesePod - platforma online care ofera lectii audio si video, manuale on-line și instrumente, precum și consultantsii cu cadre didactice cu experiență de limba chineză pentru cetățenii irlandezi. Organizator și co-proprietar al resursei Ken Carroll încrezători că studiul limbii chineze va ajuta să construiască relații și legături cu o țară puternică ca China, care în cele din urmă va beneficia economia irlandeze, care a fost puternic afectată de criza economică.

Practic, aceste cursuri de limba chineză gratuite sunt concepute pentru antreprenori și profesioniști din industria turismului.

Principala caracteristică a acestui portal este că lecțiile chineze complet gratuite pentru locuitorii din Irlanda. Utilizatorii au nevoie pentru a trimite pur și simplu un SMS de pe telefonul mobil cu cererea, pentru care va primi un raspuns cu un cod de cupon unic, care va permite accesul la contul personal de la ChinesePod.

Audio educaționale și podcast-uri video sunt disponibile pe toate dispozitivele mobile, mp3 playere, smartphone-uri, iPhone, laptop-uri. Studenții au acces la profesori cu experiență Shanghai, care dețin clase și să dea recomandările lor, prin intermediul Skype.

Cursuri în ChinesePod organizate astfel încât fiecare elev poate alege lecțiile lor în funcție de nivelul lor de pregătire și orientare. Nivelul de pregătire poate fi determinat pe site-ul de teste speciale.

Apropo, cu excepția pentru cursuri de telefonie mobilă sunt disponibile pe portal, dicționare gramaticale și Manuale fonetice, teste, precum și un blog și un forum unde puteti discuta anumite probleme și de învățare chineză.

După cum sa menționat mai sus, ratele de abonament ChinesePod este gratuit pentru locuitorii din Irlanda, dar există versiuni, de asemenea, plătite: abonament de bază de 9 dolari pe lună, care include accesul la arhiva de lecții de 1000 și o primă de 29 dolari pentru a accesa arhiva completă, ghid - abonament pentru 49 dolari cu un profesor personal de pe telefon, executivul - 199 dolari pe lună la telefon cu un profesor chinez.

Ideea de a ajuta antreprenorii locali pentru a învăța limba chineză, în scopul de a lua afacerea și a economiei prin cooperarea cu colegii din China, desigur, merită atenție și chiar respect. În orice caz, aceasta este o chestiune de îngrijorare cât mai curând posibil pentru a ajuta economia locală să depășească criza. Si apropo, este un exemplu excelent de urmat în orice altă țară din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu