Ideea de afaceri online. Istoria de succes a unei biblioteci pentru studenți

Neeley School of Business oferă o educație bună în afaceri, si nu este surprinzător faptul că un elevii al acestei școli și trei dintre camarazii săi au creat un proiect de afaceri genial, care va concura cu TCU Bookstore.
Această librărie - discount Frogbookstore.com, creat special pentru studenti, care oferă cărți la o reducere de 20 la 60% din prețul de magazin Barnes & Noble librărie. În plus Frogbookstore.com, oferă o altă livrare și la ușa din căminele studențești.
Scopul companiei de a simplifica și reduce costurile de cumpărare manuale pentru elevi. Elevii trebuie doar să introduceți contactul lor și programele de formare profesională, completarea unui formular formular Estimare gratuita. În continuare, elevii vor fi trimis o listă de manuale necesare pentru acest semestru, cu indicarea valorii lor, pe care le pot compara cu costul de o universitate sau alt magazin.

Frogbookstore.com garantează cel mai mic preț, și pentru un confort maxim și economii de timp. În loc de 3-4 ore, care trebuie să fie cheltuite pentru achiziționarea de cărți în magazin, elevii sunt încurajați să-și petreacă nu mai mult de 5 minute pe Frogbookstore.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu