Ideea de afaceri online. Vânzare rapidă în modul on-line

4Sale 4Now - un magazin online, cum ar fi eBay, dar cu o abordare complet noua pentru vânzări. Vânzători și cumpărători sunt complet diferiti in mod de a interactiona. Conceptul de resurse permite vânzătorilor să vină la procesul de vânzare cu inițiativa. : Mărfuri la un preț, dar în timp cade prețul și cumpărătorii pot cumpara mai ieftin, ca o consecință a bunurilor poate fi vândut repede, astfel încât lunga așteptare nu este recomandată.
Această abordare a vânzărilor rapide este foarte benefic pentru vânzătorii care sunt interesați de ceva vânzare iminent, și cumpărătorii care sunt în măsură să cumpere la un discount.

Idee de afaceri pe Internet a acestei abordări a vânzărilor avenit la fondatorul resurse 4Sale 4Now, acum trei ani. El a început să ia notițe într-un caiet și toată noaptea a scris conceptul finit a unui site.

În acest timp, ideea a evoluat într-un proiect de afaceri de succes. 4Sale 4Now - nu este doar un început - o idee care va stârni întreaga piață on-line.

Pe de resurse 4Now 4Sale puteți cumpăra totul, de la TV la certificatul de tratamente spa. Cumparatorii sunt fericiți, se întoarce din nou și din nou la resursa pentru noi achiziții, și vânzătorii sunt mulțumiți cu și mai mare, deoarece vânzările lor sunt doar în creștere. Planurile companiei pentru anul viitor a devenit o resursă de un calibru, impreuna cu eBay, Amazon și Overstock.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu