Ideea de afaceri online. Second-hand on-line

Într-o criză, părinții economisitori devin mai și mai mulți cumpărători magazine "second-hand", sau magazine similare on-line, în cazul în care acestea vor fi în măsură să găsească rapid și ușor haine de copii necesare pentru low-cost și de înaltă calitate.
Unul dintre aceste mijloace este Hand-me-downs, care a deschis recent în Marea Britanie. Se poate cumpăra, vinde sau da un elemente noi sau uzate ușor, și să facă acest lucru într-o atmosferă de familie prietenoasă.

El a organizat pe același principiu ca și celebrul eBay, numai publicul țintă este doar părinții, și fac obiectul schimbului - lucruri pentru copii.

Spre deosebire de eBay, nu are nici un control asupra și nu oferă tranzacție între un cumpărător și vânzător. Este mai degrabă un site-klassifayd unde părinții pot plasa anunțuri în schimbul și vânzarea de haine pentru copii.

Anunțul indică lucrul prețul, descrierea și imagine. Pentru site-ul de publicitate ia Comisiei sale. Dar, apoi, participanții la tranzacție au atins deja prin e-mail sau telefon pentru tine.

Site-ul este disponibil pentru utilizatorii din Atlanta, Boston, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington.

Lista de elemente incluse îmbrăcăminte, jucării, mobilier, îngrijire a copilului.

Utilizatorii site-ului pot discuta, de asemenea, pe forum și posta anunțurile lor pe ea. În pofida beneficiilor evidente pentru părinții care au copii cu viata există un avantaj distinct, dă o nouă viață la lucruri vechi, care economisește resurse naturale și deșeuri. Idee minunată și, cel mai important, în timp util.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu