Ideea de afaceri online. Internet-Proiect unde vă puteți crea propriul whisky

Scottish Whisky Blender - este un nou proiect online, care permite vizitatorilor o oportunitate rara de a crea propriul brand de whisky, și pentru el să vină cu numele original. Proiectul de Internet pentru a construi propria lor whisky-ul este ideea de bine-cunoscute Whiskersons companiei de Bothwell Glasgow. Oricare dintre oamenii lui sub vârsta majoratului și care are dreptul, conform legislației din țara lor, pentru a bea alcool, pot alege oricare dintre cele șapte soiuri selecționate de băutură nobilă, cu care se va crea propriul whisky.

Nu aveți nevoie să fie un expert și bine versat în tipurile de alcool. Utilizatorii selectați varietate principal de whisky și indică faptul că doresc acolo pentru a adăuga și în ce proporții. Acum, ei au venit doar cu un nume de băuturi semnătura sa și să plătească pentru achiziționarea. Odata ce ordinul este emis, experți Whisky Blender va amesteca dvs. inventat o băutură, a turnat-o într-un flacon de sticlă rafinat formă capacitate fără plumb 0,7 litri și infundat.

Pe fiecare sticlă propria etichetă whisky-ul este lipit cu inscripția făcute de mână. Cu toate acestea, pentru a vizualiza noile whisky-urile pot nu numai sa creator. Whisky Blender face orice fel de proiect generat de utilizator în arhiva acestuia. "Autorii" de whisky i se atribuie un cod unic. Deci, toată lumea (inclusiv autorul) poate, în orice moment achiziție și aprecia aceasta bautura unica alcoolice tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu