Ideea de afaceri online. Cumpărături virtuale în New York

New York este considerat una dintre capitalele modei din lume. Shopping este ridicat la o formă de artă. Și cuvintele "Manhattan" și "5th Avenue", rostit cu respect. Femei din diferite țări și orașe din întreaga lume vin la New York pentru cumpărături. Pentru aceste turiști aici chiar oferă excursii de cumpărături speciale pentru cel mai bun oraș comercial.

Și pentru a face cumpărături în New York, a fost un antreprenor prolific Internet local a fost organizat de Turnhills.com magazin-ghid, care prevede o serie de fotografii și clipuri video cu oamenii de cumpărături și buticuri de brand, spune despre procesul de cumpărare, de produse și de brand. Până în prezent, proiectul furnizate de 37 de retaileri, iar această listă va crește în viitor, spun organizatorii proiectului de moda.

Conținutul principal magazin-ghid sunt fotografii și clipuri video de utilizatori, în care se împărtăși din experiența lor de cumpărături și sfaturi cu alți cumpărători. Utilizatorii de design de moda este, de asemenea, disponibil în carte MyMap, pe care le poate marca și viziona cele mai bune magazine din oraș. În ciuda faptului că magazinul-ghid numai deschis și de operare în versiunea completă câteva zile în această săptămână a avut timp pentru a vizita 7.000 de membri. Un indicator bun pentru un proiect web, și pentru antreprenori - un motiv bun să acorde o atenție la tendința de creștere.

Un principiu similar este așa-numitul cumpărături sociale la recomandarea de prieteni stă la baza conceptul de rece-video. Transformarea călătoria dvs. cumpărături în spectacol de divertisment, videoblogery face, de asemenea, bani destul de bun pentru studii magazine plătite, link-uri sponsorizate, etc Și, de popularitate rece-video nu este inferior la unele canale prin cablu, "- spune Shishir Mehrotra Director de Product Management la direcția de YouTube.

Analiștii prevăd în viitorul apropiat procesul de cumpărături în oraș sa schimbat atât de mult încât magazinele obișnuite vor deveni arhaic. Și toate semnele care lucrurile se schimbă acolo! Deja, locuitorii din orașele mari preferă să facă cumpărături la magazine online, precum și pe site-uri de cumpărături sociale cu privire la recomandările de prieteni și cunoștințe, obtinerea de link-uri pentru produse de înaltă calitate și de slabă calitate, sfaturi, trucuri, comentarii, etc proprietari, prinde tendințele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu