Ideea de afaceri online. Site-ul cu sugestii pentru crearea de aplicaţii mobile

Se observă că ideile cele mai talentați pentru crearea de aplicatii mobile pentru iPhone și iPad provin de la oameni care nu au studii tehnice. Deci, ei nu le pot crea. Deci, nu pot câștiga. O societate civilizată se urmărește în mod natural pentru a se asigura că permite salarii echitabile la numărul mai mare posibile de persoane. O societate civilizată încurajează creativitatea, inițiativa și dorința de a câștiga bani prin muncă cinstită, de preferință nu la cariera.

De aceea, doi absolvenți ai Facultății de Inginerie College din Carolina de Sud - Christopher Thibault și Brendan Lee a organizat prima sa companie, numită «52apps» sau «Cincizeci si doi de aplicații," (numărul de aplicații mobile, care se angajează să elibereze un an) ...

Utilizatorii comunitari de site-ul pe care să lucreze și să comunice cu societatea de oameni

«52apps», face sugestii pentru crearea de aplicatii mobile pentru iPhone sau iPad respectiv.

În fiecare săptămână 52apps se brut, "ideea de public" în aplicația mobilă cea mai autentică și se lansează în viața și în piață. Și venitul este împărtășită cu cei care au venit cu această aplicație. Asta-i posibilitatea de a câștiga neinzheneram pe, asupra a ceea ce în teorie se poate câștiga doar ingineri.

Amintiți-vă de vechea zicală: "Învață să fiu, un inginer va fi?" Acum, aici nu trebuie să fie un inginer să se simtă domn decent, cu ochelari și au venit la progresul științific și tehnic. Chiar și atunci când acestea sunt, într-un sens, în fruntea lui ...

Oricine poate transforma acum de ideea "vag" pentru o aplicație mobile, iPhone sau iPad în venitul real de apel, datorită noua companie din Carolina de Sud.

Cu toate acestea, pentru a se asigura că acesta era încă nevoie inițial două tip genial, un inginer care a venit cu o platformă care vă permite să dezvolte aplicații pentru iPhone sau iPad pentru perioada - o săptămână și coace-le ca painea calda - la cerere. "Acesta va fi tine și de proteine ​​va fluiera. Hei, copii, să nu mai vorbim de timp. " Perioada așa cum am spus - o săptămână, fantezie, până de curând - o ficțiune absolut ...

Pentru a regla inteligent toate funcțiile din dispozitivul GPS, aveți nevoie pentru a avea un creier genial. Christopher Thibault și Brendan Lee a dezvoltat o grămadă de module reutilizabile, care pot fi conectate la orice aplicație mobilă care face treaba mai ușor și mai rapid server.

Pentru mai multe informații despre modul în care oamenii pot arunca ideile lor pentru crearea de aplicatii iPhone mobil sau iPad pot fi găsite pe 52apps site-ul companiei. Compania (acest fizicieni sindicale creative și poeți) efectuează așa-numita "App idee de zile" sau un forum public, unde toata lumea "textier", poate colabora cu birouri de design ingenios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu