Ideea de afaceri online. Căsuței poștale digitale

Zumbox - este o alternativă electronică pentru a US Postal Service. Aceasta a stabilit căsuțe poștale pentru toți beneficiarii din Statele Unite, inclusiv birourile și serviciile publice.
Puteți utiliza e-mail de astăzi, și aceste servicii sunt gratuite. Pentru a face acest lucru, expeditorii pot încărca orice document electronic - Word, PDF, HTML, Flash, audio și formate video și specificați adresa reală a destinatarului, precum și servicii si Zumbox va livra o scrisoare către destinatar.

Destinatarul, pe de altă parte, vede plicul, facind clic pe el va fi capabil pentru a vizualiza conținutul de e-mail. De fapt, aceasta este la fel ca e-mail pe care le primește în mod tradițional în căsuța poștală, numai în format electronic.

Documente, cum ar fi facturi, chitanțe, declarații, notificări, prin achiziții de comandă prin poștă pot fi de asemenea livrate cu Zumbox. Mai mult decât atât, acest serviciu utilizează un sistem de securitate pentru a asigura confidențialitatea înregistrărilor și conturilor ale beneficiarului.

Utilizatorii acestui serviciu poștal poate folosi orice sistem de plata. Servicii poștale gratuit pentru orice utilizator, cu excepția agenții de publicitate, care plătesc 0.05 dolari pe adresa pentru trimiterea ofertelor promotionale.

Plăti pentru serviciile și expeditorii care trimit mai mult de 50 de email-uri în diferite locații într-o lună.

Munca sa Zumbox de servicii poștale a început cu un număr limitat de abonați, dar fondatorii săi au speranța că numărul de abonați va crește în timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu