Ideea de afaceri online. Ajuta în luarea deciziilor

Caterina Fake, Hunch - Un nou program îi ajută pe oameni a lua decizia corectă. Utilizatorii pot specifica pe site-ul este orice întrebare, cum ar fi "Trimite un copil la o scoala privata?", "Ce pot face pentru cină?", Etc
Înainte de a primi raspunsul, spune un pic despre tine de a răspunde la un chestionar standard, în care există întrebări cum ar fi "Unde locuiești?", "Ai o mașină?", Etc Apoi, pe baza informațiilor primite și prelucrate informații program oferă Răspunsul-soluție pentru utilizatorul interesat.

Fiecare răspuns este însoțită de o explicație de ce a fost aleasă această opțiune, utilizatorii pot transforma in evalua corectitudinea răspunsului.

Aceste estimări și propuneri pentru a aborda programul și utilizate pentru a îmbunătăți calitatea răspunsurilor ulterioare. De-a lungul timpului, programul recunoaște utilizator mai multe și mai multe informații, iar răspunsurile ei devin tot mai convingătoare și credibil.

Scopul final al site-ului - de a face răspunsul lor este de a se potrivi cu nivelul de experți care cunosc răspunsurile sau rezultatele analizelor de Internet, utilizatorii au la fiecare ocazie pentru a solicita consiliere cu privire la bănuială.

Unele răspunsuri conțin link-uri către site-uri comerciale, pentru care banuiala face bani.

Acum disponibil on-line de 500 de 5.000 de întrebări și 30.000 de soluții posibile, și în fiecare zi, această listă este actualizată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu