Ideea de afaceri online. Cursuri de limb engleză, germană, franceză și spaniolă gratuite on-line

Busuu - o nouă direcție în studiul limbilor. Dacă ați dori puțina practică, exerciții, dar nu ai prea mult timp și bani pe cursuri de limbă formale, această resursa este pentru tine.
Acesta oferă gratuit învățare engleză, germană, franceză și spaniolă.

Odată conectat, primul lucru pe care trebuie să spui un pic despre tine înșiși și apoi selectați limbile în care vrei să vorbesti și pentru a studia.

Tehnologia în sine este aceasta: alegeți o lecție, vocabular și începe cercetarea pe secțiuni ale lecției. Mai mult decât atât, studiul de o secțiune nu este mai mult de o jumătate de oră. Rapid și eficient. La sfârșitul fiecărei secțiuni a examenului va fi în format audio pentru tine de a auzi pronunția corectă a cuvintelor necesare pentru studiu.

După terminarea acestei lecții, vei da un examen din întreaga subiect pentru a determina gradul de măiestrie a materialului.

Al doilea aspect important al on-line Busuu - o interacțiune socială. Această resursă permite utilizatorilor să comunice în mod activ, să facă prieteni, testarea paralel cunoștințele și practica discursul.

Învățarea unei limbi străine este oferit la diferite niveluri de bază pentru a avansat, precum și alfabetul și vorbitul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu