Ideea de afaceri online. Serviciu de crowdsourcing pentru decodarea mesajelor SMS de la oameni

Cu noul proiect crowdsourcing denumit HeTexted.com nu poate doar descifra un mesaj text primit de la un iubit, dar, de asemenea, pentru a face un plan de win-win de seductie, cu participarea altor utilizatori din rețea.

Ce le place cel mai mult de jumătate fetelor, atunci când ajung împreună? Desigur, discuta tinerii, să le citească mesajele și să se consulte între ele cu privire la modul de a construi relatii cu baieti. Acest lucru este absolut normal, și, uneori, chiar foarte util. Cel puțin, așa spun psihologii.

Același principiu funcționează si HeTexted.com site-ul, unde oamenii pot cere alte persoane pentru a ajuta descifra un mesaj text care lau primit de la adoua jumătate a potențialului său, și să primească în schimb o mulțime de sfaturi - și foarte utile.

Ce este HeTexted.com - Crowdsourcing la nivelul următor sau un alt site unde oamenii împărtășească detalii cu privire la viața lor cu sute de străini? Dezvoltatorii de proiecte se pretinde ca "primul serviciu în cauză și format răspuns, care este dedicat exclusiv la problema relațiilor de gen." Cu toate acestea, întrebarea de cât de mult să aibă încredere în sfaturile primite pe site-ul și recomandări, ei nu sunt responsabili.

Principiul de funcționare a proiectului este extrem de simplu: utilizatorul face un ecran de mesaj text, subtext secretul pe care el nu se poate rezolva pe cont propriu, și pune-l pe site-ul. După publicarea altor utilizatori obține posibilitatea de a vota prin alegerea unuia dintre cele trei interpretări posibile: "El este în dragoste cu tine", "nu te interesează" sau "nu a decis încă." În plus, participanții la comunitate poate comentariu pe un post, schimbul de gândurile sale cu privire la citire. Utilizatorii au, de asemenea, capacitatea de a "cere fraților" - cunosc opinia unui reprezentant al unui jumătate puternic al omenirii despre subiectul.

Desigur, toate avizele cu privire la sensul ascuns al mesajelor SMS este destul de subiectiv. De multe ori, răspunsul nu poate avea chiar practic nimic de-a face cu întrebarea inițială, precum și unele aspecte sunt răspunsuri atât de evidente, se pare, nu poate fi interpretat în două moduri. De fapt, ce altceva ar putea fi subtext ascuns în SMS-Ke obținute de la tânărului: "Noaptea trecută a fost o greșeală. Te implor să nu spună nimănui despre asta? " Dar, în ciuda acestui fapt, HeTexted.com proiectul merită dreptul de a exista, pentru că majoritatea oamenilor le place pentru a discuta detaliile din viața personală altcuiva și le place să dea sfaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu