GOOGLE ADSENSE VA AJUTA


Să ne indepartam un pic de la lucru cu salariu și sa ne apropiem de un lucru mult mai interesant (și mai democratic) la modalitati de a face bani online. Democrat - pentru că este disponibil pentru toată lumea, chiar și oamenii care nu au nici o profesie si nu sunt profesionalisti intrun domeniu.

Cel mai usor mod mai de a câştiga pe net este publicitate online.  Pentru că nu trebuie să te gindesti despre ceea ce ai putea vinde online, nu este nevoie să deranjez cu copiatul, sistemelor de plată, corespondenţa cu clienţii şi alte.

Suficient pentru a construi un site Web (care va fi de interes pentru tine) şi în mod regulat sa postezi informaţii interesante. Şi agenţii de publicitate o sa va plăteasca pentru plasarea reclamelor lor, cu plata în avans.

Dar în acest scenariu dulce este amara, dar atâta timp cât site-ul va fi slab vizualizat, veţi găsi foarte greu agent de publicitate.  Agentul de publicitate este nerentabil a colabora cu asa site, pentru că pentru el are munci suplimentare la impact mic.

Există o modalitate de a conecta un site la orice sistem de publicitate contextuală.  Vă puteţi înscrie pentru Google Adsense.  Şi dacă site-ul dumneavoastră îndeplineşte condiţiile pentru aceste sisteme, vi se va da posibilitatea de a plasa codul pe site-ul dvs.

Odata ce ati pus codul pe toate paginile site-ului dvs., sistemul de publicitate contextuală va plasa publicitate clienților lor pe site-ul dvs., împărtășind profiturile lor cu tine (în comisie dvs. media este de 50 la sută).
De ce google adsense?

În primul rând, am putea plasa pe site-ul de până la 3 blocuri de sistem (care-mi permite să crească veniturile).

În al doilea rând, Google Adsense oferă o gamă largă de formate de anunţuri (care-mi permite să alegeţi cea mai potrivită pentru site-ul).

În al treilea rând, am de gând să utilizeze mai important avantaj al Google Adsense: Google Adsense pot face bani în site-ul în limba engleză (și aceasta este o cantitate semnificativă de venit).

Despre site.  Ştiu că mulţi dintre voi sunt încă in situatie ezitantă să creeze un site.  Din diferite motive.  Unii nu ştiu ce să scrie. Pe unii e sperie că trebuie să investească în inregistrare domenii, Web hosting.

Pentru cei indecisi poate oferi o modalitate de a face și un site gratuit, iar anunțurile Google Adsense să fie plasate (si sa incepeti sa castigi.)

Puteți să vă înregistrați pe serviciul de la Google pe blog-ul - www.blogger.com site-ului. Veți primi un poster de nivel name.blogspot.com treilea tip de domeniu (în loc de nume va fi ales nume pentru site-ul.) Si blogging-ul. Poate că în limba romana, poate în limba engleză.

Şi acest blog va fi complet gratuit.

Dezavantaje ale serviciului blogger.com: nu are design prezentabil. Un alt dezavantaj: Comentariile sunt nu în blog-ul şi din exterior, pe paginile www2.curriculum.com.br. Blogger. com .  Care este, toate comentariile şi citi comentariile din blog-ul va iesi.

Ei bine, pentru cei care doresc să facă serios un blog, eu încă recomandăm să cumpere propriul domeniu și să facă blog-ul  personal pe un hosting plătit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu