Vagex.com: castiga bani pe YouTube


În acest articol ne vom uita la site-ul Vagex.com,  permițând dea vedea video în rețea Youtube.com in schimbul banilor.
Deci, site-ul Vagex.com a fost creat în anul 2012 şi este găzduit pe un server din Statele Unite ale Americii.


Vagex.com vă permite să faceti bani  simplu urmărind clipuri pe YouTube.  Principiul de lucru este simplu serviciu oferă un plug-in pentru browser-ul Firefox şi programul Viewer.
Tot ce trebuie sa faci este register pe site-ul Youtube.com, instalazi software suplimentar, reporniţi browser-ul.  Apoi run-Viewer la rândul său.  Pentru a vizualiza clipuri video nu este neapărat.

Când vă înregistrați un cont de utilizator primiti 50 de credite gratuit, pentru 30 secunde vizualizare clipuri vei primi 1 credit.  Curs credite faţă de dolar, la momentul publicării articol: euro 1/22751 credite.

 30 de sec= 1 credit pentru a obţine bani ai nevoie de 22751*30=  189 ore si aceasta e pentru un 1 euro.  Suma minima de retragere este de 10 euro, adica 1890 ore de vizionare clipuri neintrerupt, echivalentul a 80 de zile.

Fondurile pot fi incasate sau pot fi utilizate pentru a promova propriile videoclipuri YouTube.com.  De asemenea, este posibil pentru a juca jocuri Flash pe site-ul de serviciu şi de a câştiga credite.

Proiect Vagex.com are un program de referali care vă permite să câştigati 0. 1 din fiecare credit câştigat referali dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu