Site pentru oameni


Buna ziua dragi cititori și vizitatori! În articolul de astăzi vreau să vă spun ce e SOM - site pentru oameni. Cineva poate să fi auzit de SOM, iar pentru unii este un concept complet nou. Să ne uităm la diferența dintre un site web pentru oameni din alte site-uri.

Care ar trebui să fie site-ul pentru oameni?

1. Prin crearea unui site web pentru oameni, ai pus toate eforturile și ai facut tot pentru ca site-ul sa placa  vizitatoriilor.

2. Umpleți site-ul ca materiale informative și utile, care va fi util pentru vizitatorii;

3. Facetil convenabil pentru utilizatorii în termeni de utilizare;

4. Dupa prima vizita pe site-ul dvs., utilizatorul trebuie să fie sigur sa vrea să se întoarcă la ea.

5. Ar trebui să evaluezi concurența, calitatea articolelor lor. Și apoi scrie mai bine decat ei, fără a repeta greșelile și neajunsurile lor.

6.  Găsiți șablonul de rețea care se potrivește structurii siteu-lui, creați un stil propriu. Daca  nu esti capabil să faci acest lucru, adreseazate le freelancing care au experiență în acest domeniu.

7. Ofere ceva vizitatorilor ceva ce nu are niciun concurent. Astfel, veți atrage la site-ul dvs. publicul din site-urile competitorilor.

8. Organizati un concurs cu premii mari pentru comentarii.

Cred că înțelegi că pentru a crea un site web de calitate pentru oameni nu este ușor. Prin urmare, ar trebui să evaluezi puterea ta și sa te adapteze la un astfel de site. Câștig pe site-ul pentru oamenii o să crească în mod constant. În primele șase luni ale existentei sale asupra câștigurilor puternice, nu ar trebui să contezi, dar totul depinde de tema aleasa. Deci, ce vă alegeți ceea ce va doriti un venit rapid și tranzitoric sau stabil, și de lungă durată. Succes în această sarcină dificilă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu