Cum sa faci bani pe vinzarea link-urilor


Una dintre cele mai populare destinații din rețeaua continuă sa producă venituri din vanzarea de link-uri. Dupa cum stiti, Internetul a fost proiectat initial bazat pe Hypertext Markup pagini (hyperlink-uri). Noi trecem de la motoarele de căutare la alte site-uri urmind legaturi intre pagini, etc.
Desigur, odată ce a devenit clar faptul că mai multe dintre aceste hyperlink-uri duce la pagina dvs., mult mai probabil ca aceste link-uri va avea vizitatori noi. În consecință webmasteri sunt în căutarea de modalități diferite de a obține link-uri. Și apoi motoarele de căutare au introdus site-urile lor de performanță autoritare (CY, PR).
Cel mai interesant este faptul ca webmasterii nu înțeleg cum poți castige pe vânzarea de link-uri, de ce webmasterii vor cumpara o leagă de site-ul lor, modul in care acestea vor posta link-uri si ce sa nu caute site-uri care oferă să cumpere în fiecare al doilea link de pe pagina ta.
E simplu.Cumpara link-uri de obicei marketologi care promovează site-uri in motoarele de cautare. Acesta este cel mai simplu mod de a ajunge in top (pentru nevoi diferite) din același Yandex - este de a cumpara link-uri de la alte site-uri. De exemplu, dacă doriți pentru a promova site-ul pentru "grădinărit", atunci ai nevoie pur si simplu dea cumpara link-uri cu aceasta solicitare.

Desigur, sa cauti  site-urile și a oferit tuturor un post de legătură nu trebuie. In prezent, exista achiziția on-line de schimb si vanzarea de opțiuni în cazul în care, prin plasarea unui cod simplu pe link-uri site-ul dvs. vor fi postate automat.
Unule dintre bursele de valori cele mai populare de vinzare si de cumparare a link-uri sunt SAPE, Mainlink, XAP și altii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu