Cum faci bani cu SMS-uri


Inca una dintre cele mai eficiente modalități de a plăti pentru diverse produse (servicii) de pe Internet sunt SMS-urile. Operatorii de telefonie mobilă au stabilit ca telefonul nu poate fi utilizat în scopul unic de comunicare. Progresul se deplasează cu o viteza incredibila si telefonul mobil convențional poate inlocui o mulțime de lucruri inutile, inclusiv cardul.


De exemplu, pentru un SMS simplu pe care le puteți obține mii de  servicii diverse. Sau sa platiti mai degrabă pentru o varietate de bunuri (servicii) în valoare de până la $ 30, sa va abonati la buletine informative (horoscoape), descărcarea de muzică (video),sa cumparati jocuri etc, Este suficient pentru a umple soldul telefonul dvs. si trimiteți un SMS la un număr specificat.
Desigur, care ar face o plata prin SMS nu cred că imediat de samodostatke. Și nu putem spune că conectare de servicii de plată prin SMS, veți câștiga imediat o avere. SMS-ul este un instrument care, în mâinile unui web designer competentă poate fi o sursă semnificativă de venit.


Cum sa faci bani pe SMS-uri - prin vanzarea de bunuri si servicii de pe Internet.
Dacă ați vinde orice fel de produse prin intermediul internetului, metoda de conectare de plată prin SMS poate creste foarte mult profiturile. Daca nu, atunci e timpul să se gandeasca la crearea de propriul produs, fie ca este vorba un e-book, Info-produs, "ori si care", utilizatorul va primi o sumă simbolică prin SMS. Într-adevăr, efectul de cumparare rapida nu a fost anulat, asa ca, daca aveți posibilitatea să atrag atenția utilizatorului asupra propunerii, SMS poate fi un instrument nepretuit si o lunga perioada de timp pentru a aduce profit dorit.
Puteți face, de asemenea, bani pe plata SMS pentru descărcare.
Principiul este de a impărtasi link-uri diferite pentru a descarca (muzică, filme, poze)  Jocuri. Și dacă persoana interesată in aceste fisiere si el vrea să le descarce la viteze mari, fara reclame si tot felul de restricții, vor fi necesare pentru a trimite un SMS singur. Primi, astfel, cont GOLD și descărcări orice fișier, și tu, la rândul tau vei, castiga un ban suplimentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu