Cum faci bani online vizionind video?


Aproximativ jumatate dintre utilizatorii de Internet descărca doar informațiile solicitate. În special, acesta poate fi un videoclip, glume, filme, videoclipuri, muzica, etc. Astazi, Internetul permite vizualizarea chiar și canale prin satelit, televiziune, cinematograf direct de la rețea. Prin urmare, interesele multimedia de conținut ale numărului mare de utilizatori, iar acest lucru, la rândul său, creiaza trafic, care poate fi întotdeauna monetorizat în bani.
Cine ar putea imagina că un astfel de serviciu ca Youtube devenit atat de popular. La urma urmei, acesta a fost inițial conceput ca un site obișnuit în cazul în care proprietarii au decis doar pentru a partaja clipuri video de pe Internet. Ca urmare, vanzarile YouTube a reusit sa castige destul de mult, $ 1.5 miliarde! Și eu cred că nu există nici o îndoială că veniturile pentru filme vizionează este mai mult decât reală.
Desigur, aceste virfuri ca YouTube nu  le vom realiza, dar există și alte modalități de a câștiga bani pe video, torrentele și filme online, pe care le va lua în considerare.
Ca unul dintre modalități este să inscarcti (proprii și altele) video de pe diferite site. În consecință, veți castiga de la vizionarea acestor filme, si cit mai populare vor fi acestea cu atit mai mari câștiguri de pe videoclipuri o sa aveti . Plătiți video hosting ~ 5 $ pentru fiecare 1000 de vizionări pentru videoclipul dvs.. Opțional, aveți posibilitatea să inserați reclame mici, înainte de a vizualiza video de asemenea va vor aduce venituri suplimentare.

Nu cu mult timp in urma, un nou mod de cistig , care permite utilizatorilor sa vizioneze de fapt clipuri video si a răspunda la un număr mic de intrebari.
Astfel de sondaje aduce o valoare mult mai mult pentru agenții de publicitate decit textul. Agentul de publicitate la comanda caruia a fost sondajul primeste nu doar statistici, care pentru el cu siguranța sunt importante, dar si situatia reala produselor lor.
Cel mai popular serviciu de castiguri pentru vizualizarea de publicitate video este Intvideo.TV. Pentru a incepe lucrul cu sistemul trebuie sava inregistrati pe pagina de start .TV, in cazul in care vi se va cere codul de invitație. Puteți specifica acesta 506c1d66b4b6a301930007c8.

6 comentarii:

  1. Nush cat sa cred din asta:).....E ceva adevarat de aici? Adica se pot face bani in acest mod?

    RăspundețiȘtergere
  2. Castiga bani pe din click pe reclame - 6 super siteuri
    Inscrie-te, fa-ti cont paypal, incepi sa castigi!
    http://adf.ly/HHBhv
    http://adf.ly/HH7Pd
    http://adf.ly/HHNhd
    http://adf.ly/HK5m2
    http://adf.ly/HK5fF
    http://adf.ly/HK5zb

    RăspundețiȘtergere
  3. fa bani online garantat pe acest site a fost verificat de niste prieteni din america si este adevarat credeti-ma pe cuvant am aflat si eu de el de curand si deja amfacut 100 de dolari incercati si voi
    https://adsprofitreward.com/?crysty

    RăspundețiȘtergere
  4. ClickSense este un site care iti va aduce venituri de minim 8$ cu doar 10-15 minute in fiecare zi in care vizitezi reclame cu doar cateva clickuri. Copiaza adresa de mai jos in browserul tau si inscrie-te acum gratuit!
    http://www.clixsense.com/?5282989

    RăspundețiȘtergere
  5. minciuni.am incercat toate site-urile numite de voi. castigi dupa 4 zile 0,145 $ iti trebuie cativa ani buni sa castigi 10 $

    RăspundețiȘtergere