Cum sa faci bani la LICITATII

Unul dintre domeniile cele mai frecvente castiguri on-line sunt licitatiile. Vanzarea la licitatie pe internet poate fi orice! Sunteți liberi sa va stabiliti preturile, pentru a pune in vinzare bunuri, si poate fi la fel de mici suveniruri, articole, si tehnologia modernă digitale, calculatoare, laptop-uri.
În sens general, cred, este clar. Acum, să ne uităm mai in detaliu modul de a face o licitație on-line.
Cum sa faci bani pe eBay?
Mai intii trebuie sa va inregistrați. Pentru a face acest lucru, mergeți la pagina de pornire a link-ul de inregistrare eBay si completati informatiile dvs. de contact (nume, adresa, numar de telefon), adresa de e-mail, specificați numele de utilizator, parola, si acceptați termenii de utilizare a eBay (acord de utilizare).
După cum stiti, există două modalitati posibile, fie ca actionati ca un vinzator sau in calitate de cumparator.  Ce trebuie sa stiti cind ce lucrati intr-o directie sau alta.
  - Daca va decideți sa afisati articole pentru licitatie, prima din ceea ce trebuie să faceti față - este dificultatea de traducere. Inainte de a cumpara un produs utilizatorii din Vest, in cele mai multe cazuri, întreba despre acest produs si personal comunica cu vinzatorul. Prin urmare, in scopul de a organiza vinzarea de bunuri catre piața occidentala, va trebui să cunoasteti un pic de limba engleză.

 - Expunerea bunurile pentru licitație, veți avea nevoie, de asemenea, să aveti grijă de organizare a livrării produsului la consumator. Datorită faptului ca cea mai mare parte a locurilor in care veti trimite bunurile sunt utilizatori de Vest, va trebuie să te gindesti cum sa trimiti in strainătate.
 - Trebuie să aveti grija si de modul de a plati pentru bunurile.Modul cel mai comod - este sistem PayPal. Pentru a vă ajuta să acumulați bani de la clienti direct de pe un card de plastic și le trage în cel mai apropiat ATM, veți avea nevoie de un cont cu PayPal. Puteți deschide mai multe tipuri de conturi pentru uz personal, de afaceri și clasa premium.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu