Ce este un plugin?

Plugin - acesta este un modul software suplimentar care se conectează la programul principal (ex. CMS WordPress), pentru a extinde capacitățile sale. În prezent, există sute de diferite plug-in-uri pentru WordPress de diferite dezvoltatori.

Instalarea și activarea plugin-ul este de aproximativ aceeași ca și instalarea tema:

Metoda numărul 1

În backend de site-ul merge la secțiunea plugin-uri. Cautam si faceți clic pe Adaugă.

Acum, introduceți numele de plug-in caseta de căutare. Apăsați plugin-uri de căutare. În rezultatele căutării aflăm că necesare plug-in (de obicei găsite în partea de sus). Următorul faceți clic pe butonul Install. Suntem în așteptare pentru. Faceți clic pe butonul Activare. Plug-in-gata.

Metoda numărul 2

Dacă plugin-ul este deja stocate pe computerul dumneavoastră (presupunând că l-ați descărcat în pagina autorului sau găsit într-un motor de căutare), apoi înapoi la pasul anterior și adăugați o nouă pagină, faceți clic pe Buton descărcare plugin-ul (a se vedea imaginea de mai sus). Selectați fișierul dorit (în format. Zip) și faceți clic pe Install. Activare următor. Efectuat.

Nu există încă o modalitate de a instala plugin-ul folosind FTP-client, dar este mult mai dificil, așa că voi nu-l descrie.

Odată cu instalarea de plug-in-a înțeles. Orice plug-in pentru munca dvs. necesită resurse și încărcați deja nu cel mai rapid sistem de management de conținut. De aceea, este de dorit să se reducă numărul de instalat inserturi la minimum necesar.

Cele mai bune plugin-uri pentru WordPress

Să ne îndreptăm atenția la cele mai bune plugin-uri pentru WordPress:

1) RusToLat - Pentru cei care au fost blogging-ul în limba RASSC. Plugin generează un URL uman-friendly de mesajele dumneavoastră, crearea transliterare chirilic de numele lor. De exemplu, adresa de înregistrare cu numele "test", fără utilizarea de plug-in-ul va fi după cum urmează:? Http://mysite.ru/2013/01/29/% D2% E5% F1% F2, dar folosind adresa de plug va arata mult mai frumoasa : http://mysite.ru/2013/01/29/test. O astfel de îmbunătățire este benefică nu numai pentru cei care viziteaza site-ul dvs., dar, de asemenea, pentru motoarele de cautare, care va fi mai rapid indexarea pagina ta web.

2) All in One SEO Pack - "must-have" pentru promovarea site-ul dvs. în motoarele de căutare.

3) Google XML Sitemaps - la fel ca cel anterior este utilizat pentru promovarea site-ului. Creează un special "harta site-ului" pentru motoarele de căutare și, astfel, accelerează de indexare a site-ului.

4) Dagon design Sitemap Generator - la fel ca cel anterior, creează o "harta site-ului". Dar acum, pentru utilizatorii site-ului. Îmbunătățește navigarea pe site-ul tău. După instalarea plugin-ul, de pe pagina principală, de a crea o pagină statică numită Harta site-ului sau Toate materialele. În textul de pe aceasta pagina insert <- -="" ddsitemapgen="">. Faceți clic pe Salvare.

5) Akismet - protejează comentarii plugin-ul de pe site-ul dvs. de spam.

6) WP Super Cache - Cache plugin. Accelera foarte mult site-ul download, prin reducerea excursii la baza de date.

7) BAW Manual Related Posts - ajutor pentru a face articole relinking pe site-ul. Diferența dintre acest plugin de unic în acest articol pot fi legate manual. De asemenea, disponibile și opțiuni automate.

8) WP-PageNavi - plugin adaugă o navigare ușoară pentru paginile dvs. de web. Fără acest plugin, vizitatorii pot pleca doar la pagina anterioară sau următoare a site-ului. Când conectați acest plug va fi capabil pentru a sări la orice pagină. Îmbunătățește modul de utilizare.

Poate că acest lucru compilarea unei liste de plug-in-uri principal pentru WordPress este finalizată. Inutil la această listă - acesta nu este adevărul suprem, și va crește treptat cu noul plug-in-uri.. Inutil la această listă - acesta nu este adevărul suprem, și va crește treptat cu noul plug-in-uri.

Scrie în comentariile ce alte plug-in-uri (sau mai bine Alternative Prezentat) pe care îl utilizați. Mulțumesc în avans.

Mult noroc și câștiguri uriașe în online și offline
Găsiți-ne pe Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu