Franciza - primul pas de propria afacere

Vrei să faci un pas decisiv înainte și să înceapă propria afacere, dar nu știu de unde să începi? Una dintre cele mai simple și dovedit mod de a începe o afacere - este de-a cumpara o franciza.

Ce este o franciza? Pur și simplu, este un contract încheiat între vânzător și cumpărător, oferind posibilitatea de a cumpărătorului (francizatul) să vândă bunuri sau servicii ale vânzătorului (francizor). Practica mondială arată că franciza este cea mai temeinică în stadiu incipient de dezvoltare a propriei afaceri.

Deși numărul de companii care activeaza pe franciză, avem în țară este relativ mică, aceasta linie de afaceri devine din ce în ce mai populare. Activități de unde poti cumpara franciza interesante, sunt foarte diverse. Acest catering, servicii domestice, servicii de transport, consultanta, retail, etc.

Ai o dorinta de a cumpara o franciza, dar ți-e frică de risc? După ce a cumpărat-o, nu vei primi doar un lucru finit, dar un real ajutor in dezvoltarea sa, care vă va oferi cu francizorul.

Această asistență va fi implementat în următoarele domenii:
1. Strategia de marketing și publicitate.
2. Instruirea personalului și nivelul de manager.
3. Asistență în proiectarea și furnizarea de echipament.
4. Stabilirea politicilor și metode uniforme de punere în aplicare.
5. Achiziționarea de bunuri la un discount.
6. Asistenta de Management.
7. Selectarea a instalațiilor de producție și contractele de leasing.
8. Finanțare.

Posibilitatea de a achiziționa o franciza este, de asemenea, interesant, în care este posibil să se combine cu o posesie de un mic tehnici de gestiune a întreprinderii de afaceri mari. Este aproape o opțiune win-win pentru formarea de o întreprindere profitabilă.

Cumpararea si vanzarea de franciză aduce beneficii de atât pentru cumpărător și vânzător, care are posibilitatea de creștere accelerată, cu francize de capital. Astfel, de exemplu, este o companie de renume mondial ca "McDonalds", și a fost capabil să crească în mod semnificativ într-o perioadă scurtă de timp. Mai mult, vânzătorul franciza permite accesul la noi domenii, inclusiv în alte țări.

De asemenea, un avantaj mare pentru vânzătorul este capabil de a reduce costurile salariale ale personalului lor prin reducerea dimensiunilor sale.

Bineînțeles ați dori să fi avut cea mai buna franciza de opțiuni. Dar selecția și achiziționarea ei - un proces complex. Este analiza unui număr mare de aspecte juridice și financiare. Puteți obține franciza pe cont propriu, și pot profita de afaceri a magazinului, care are propriul site-ul său, care vă va oferi un catalog complet al francizei, care va reduce foarte mult timp pentru a revizui și de cumpărare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu