Ideea de afaceri online. Transforma știința într-o distracție (și o sursă de bunăstarea financiară)

Cum de a combina idealurile înalte, cu dorința de a face bani? - Profitați de un concept dovedit testat cu succes în Net și a adus autorului un milion.

Simplu profesor american a creat un proiect de Internet fără precedent (se colectează idei științifice), a cărui sarcină este de a face procesul de învățare interesant și distractiv. Pe stevespanglerscience.com site-ul său descrise și prezentate sute de experimente care elevii se pot repeta, spre deliciul colegilor lor (și disperarea părinților), împreună cu cunoașterea legilor de chimie, fizica, etc.

Site-ul (care aduce de fapt, venitul principal) a vândut sute de jucării educative, defalcat pe grupe de vârstă (în scopul de a facilita alegerea unui cadou), și în direcții științifice: Totul despre aerul, biologie și anatomie, chimie, electricitate, energie, forță și mișcare, magnetism, roci și minerale și prochee.Na astăzi de către Steve Spangler a dezvoltat independent mai mult de 80 de dispozitive de formare, care, de asemenea, nu merge în detrimentul echilibrului de

De fapt, ce pot sa spun. Uita-te la o nișă liberă? Iubesti copiii și știință? Acest proiect este pentru tine! A se vedea, copia, întruchipează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu