Ideea de afaceri online. Bunicii din toate țările uniți-vă!

Una dintre tendințele cele mai izbitoare ale Internetului este, fără îndoială, valul de social networking. În acest caz, publicul țintă (prin creșterea concurenței) sunt alese de varietate. Americanii, de exemplu, creând proiectul interent pentru bunici grandparents.com. Și judecând după popularitate în creștere rapidă a potențialului de resurse de audiență mai în vârstă este foarte mare.

Proiectul de web nou este construit în jurul principalul interes al tuturor bunicilor - relația lor cu nepoții lor, contribuind la nu numai înțelege mai bine modul în care trăiesc tinerii de astăzi, dar, de asemenea, sugerând cum de a construi o relație cu ei, în sugerand paralel cadouri (și ce firme: lol: ) pentru a da.

Este clar că aceste sfaturi sunt sincere, din inimă și absolut gratuit - toti americanii, în general, nu "nu pentru câștig personal."

Ei bine, mai mercantil care cauta nisa online gratuit pentru câștigurile, se poate încerca pentru a crea un proiect-analog. În limba engleză și americani, desigur, ca la bunicii noștri și bunici nebunia pe internet nu a venit încă.

Un comentariu:

  1. Ideea chiar este una foarte constructiva. Din propria experienta stiu ca trebuie creat acest "pod" intre cele doua generatii.
    Totusi la noi acea piata tinta vor fi cei care momentan sunt parinti :)

    RăspundețiȘtergere