Ideea de afaceri online. Site-ul într-un milion de litere

Paddy Don și Lee Munro vinde cuvinte de 1 dolar pe thebigwordproject.com site-ul lor.

Donal - 22, A Munro - 23, tinerilor absolventi de facultati de Universitatea. Ei au venit cu un mare proiect - un site web masiv, Don cu un proiect care permite utilizarea a ideii de marketing viral, iar Munro perfecționa abilitățile lor.

"Cuvinte diferite înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți. Ne-am gandit, de ce nu permite oamenilor pentru a trece peste aceste cuvinte, "- spune Don. Când cumperi un cuvânt pe thebigwordproject.com, puteți atribui o nouă valoare, luând definiția din dicționar site-ul sau de orice alt site care va deveni noua "definiție."

Acesta amintește Pagina într-un milion de dolari, care a vândut un milion de pixeli pentru 1 $ fiecare. Deși un cuplu de inventatori vor primi cel puțin o jumătate de milion mai mult, dacă avem în vedere că în Oxford Dictionary 291,500 cuvinte, plus forma, plus pluralul substantivelor, plus adjectivele comparative și superlativ, plus Spelling american.

De la începutu a site-ului de două săptămâni, iar elevii au descarcat de mai mult de 2000 de cuvinte, începând cu "o" pentru $ 1, și ultimul "zyzzyva" pentru 7 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu