Ideea de afaceri online. Lectii de chitara on-line

Această poveste despre succesul antreprenor - un chitarist care a transformat hobby-ul într-o afacere. John Tuggle, un chitarist de la Georgia, canta la chitara de la 17 ani și de 14 ani, da lectii private, învăța să cânte la chitară. Ca multe alte instructori de muzică, John a scris o carte, tutorial și a creat un site web pentru vânzarea. Asta a fost acum doi ani.

După optsprezece luni (pentru care acesta a vândut un total de cinci cărți), el a fost pe cale să renunțe la învățătură și să devină un inginer de studio. Dar asculta podcast-uri pe internet marketing, se înțelege că trebuie să existe o audiență pentru cărțile și lecțiile lui.

El a avut de a face un lucru pe care foarte rar vin la muzicieni cu o propunere de dincolo de localitatea lor. Pe Internet, John a găsit o companie implicată în web design Miriam & Liam Ellis a Solas Web Design.

John avut planuri care au fost ambițioase, el a fost de gând să facă un blog, podcast, video de pe YouTube, download digital, Skype - lecții. Nu e rău pentru un proprietar de afaceri mici! Dar, două luni mai târziu, el a fost deja difuzate. John Gibson Guitars găsit pe YouTube și adăugat la lista de instructori de muzică recomandate în site-ul lor.

Ioan învață acum 40 de studenți, și unul în Portugalia, care este angajată prin Skype - conferințe video, și alte 10 de oameni care așteaptă în linie pentru formare. Aici este un exemplu clasic al unei afaceri online de succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu