Ideea de afaceri online. Motivaţie pentru cei care pierd in greutate

Acei oameni care sunt "pe o dieta" și a încercat să se angajeze în sala de fitness, încercând cu disperare să piardă în greutate știe ca este un proces dificil, și cât de greu sa te motivezi la astfel de fapte. În acest scop, un nou serviciu util WeightNags Texas, pe baza de resurse ConnectWorks media.

Utilizatorul e trebuie doar o adresa de e-mail, așa că a început slujba. La rândul său, utilizatorul va fi garantat pentru a primi scrisoare motivațională săptămânal, care ar trebui să-l inspire pentru a participa la sport și alte activități care vizează pierderea in greutate.

Desigur, aceste scrisori - notificări poate ignora sau respinge acestuia toate privirile. Dar pentru astfel de utilizatori neglijent solicitati un alt mod - un săptămânal apeluri telefonice motivationale.

Pentru acest lucru trebuie să fie raportate la numărul de telefon de serviciu și numele. Astfel motivația costa doar 4.95 dolari pe lună. Fii de acord, merita! Apropo, este încă o idee buna pentru o afacere pentru cei care au Skype și putere de convingere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu