Ideea de afaceri online. Incubator de idei de afacere

Afaceri mici, este cuprinsa de vânătoare de idei proaspete sau încercarea de a vinde aceste idei întreprinderilor mari.

Eureka Ranch Technology Ltd. a lansat o resursă online - planeteureka.com, în care cercetătorii și inventatorii pot posta ideile lor.

Întreprinderile vor putea să se uite la ea pe baza unor idei potrivite căutare de companii CV-uri ale solicitanților pe site-uri de locuri de muncă. În cazul în care societatea găsește ideea că si ea plăcut, ea ar fi în măsură să contacteze autorul ei.

Companiile de toate mărimile pot utiliza DVR. Dar preferința este încă acordată întreprinderilor mici în ceea ce privește accesul prioritar la informații noi. Ele pot găzdui, de asemenea, ideile site-ul dvs. și produsele propuneri pentru întreprinderile mari.

Nu este posibil să nu încercările lor de a vinde ideile, altor persoane de către utilizatori fără scrupule. Dar, în funcție de proprietarul Sala Dog, compania este in curs de dezvoltare un sistem special care va fi capabil de a determina autor de idei.

Deși administrarea resurselor recomandă de a plasa numai acele idei care sunt protejate prin brevet. Scopul vieții - pentru a permite micilor întreprinderi să cultive ideile de la creatorul, inventatorul a stadiului de implementare și să le vândă pentru companiile mari, care au resurse pentru a le pune în aplicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu