De ce incepatori nu pot face bani online?


În acest articol vreau să abordez cauzele care stau la baza ca nou-veniţi nu poat câştiga bani buni pe Internet.  După toate, 80% dintre nou-veniţi la încercarea de a face bani pe Internet sfârşesc prin eșec, fara a gustata din succes.

1. Dorinţa de a câştiga o mulţime cu puţin efort. Cele mai multi incepatori încearcă pentru a face bani pe Internet cu astfel de convingere.  Mulţi oameni cred că banii ar trebui să fie oferiti pe Internet gratuit şi uşor.  Dar, ca urmare, incepatori naivi devin victime ale o înşelătorie. Internetul este plin de tot publicitate, care sunt tentante pentru a face bani ușor. Și oamenii cred, petrec timpul la locul de muncă in zadar. De aceea, nu există bani ușori și trebuie să lucrezi din greu.

2. Câștiguri, care sunt mult mai mici decât cele dorite. După ce a lucrat un timp și a facut un pic de bani, mulți devin frustrați și renunța. Nu mulți au suficient perseverenta pentru a continua activitatea începută în convingerea că vor reuși mai departe și sa atinga rezultatele dorite. Fiecare persoana are propria minimă de bani, pe care ar dorio să-o primească.
3. Lipsa competențelor necesare. Competențe inadecvate și lipsa de experiență de multe ori duce la faptul că noii intrați nu reușesc în eforturile lor. Toate aspectele îndată ce noii veniți isi dau seama că nu pot înțelege cu ușurință toate nuanțele sau nu doresc.

4. Motivul următor este incertitudinea.  Toată lumea are o frica de ceva nou, uncharted. Când vine vorba de acţiune este frica si incertitudine în obţinerea de rezultate pozitive de la munca. Astfel încât rezultatele nu vin peste noapte, în special cu privire la câştigurile de pe site-ul tau.

5. Lenea. Deci, lenea, insecuritatea, slabe abilitati si asteptarile de venituri mari - acestea sunt motivele pentru care mulți fuzionează, și nu obțineți rezultatele dorite. Și nimeni nu a spus că totul va fi ușor. Freebies pe Internet nu a fost, și nu o va face.

Dacă știți de orice alte motive de ce nu reusesc începători în câștiguri on-line, apoi scrie în comentariile.

Un comentariu:

  1. Banii online sunt destul de greu de obtinut. Este nevoie de foarte multa munca si experienta.
    Si eu ma chinui de ceva timp sa castig ceva bani pe internet.

    RăspundețiȘtergere