Google adsense secrete sau cum de a câştiga până la $ 300 pe zi

Ai auzit despre Jonathan'a Leger'a? Dacă nu, atunci pe Google se va găsi cu siguranță o mulțime de informații interesante. Acest om a făcut multe în afaceri pe Internet, dar atul său principal este Google Adsense. Într-una din expedierilor sale, el a vorbit despre un tip care face cu Google Adsense aproximativ 300 de dolari pe zi.
Acum voi dezvăluie o parte din secretele Google AdSense, care ajuta acest personaj sa cistige astfel de sume.
Deci, secretele Google AdSense:

1. Acest tip a creat o rețea de 31 de blog-uri de focalizare îngustă tematic. Ce înseamnă aceasta pentru Google Adsense subiect îngust site-uri? Aceasta, mai presus de toate, sunt anunțuri relevante.
2. Tipul promoveaza site-urile lui folosind interogări de frecvenţă joasă. Interogări de frecvenţă joasă este o fraza-cheie în 3-4 cuvinte lungi şi frecvenţa de afişări pe lună 100. Datorită acestui fapt tânărul are un trafic mic, dar constant.

3. Promovind un site cu ajutorul interogări joase a frecvenței este simplu. E suficient să refacă legătura în mod corespunzător pagini și de pus câteva link-uri externe. Asta e suficient pentru a fi o lungă perioadă de timp în partea de sus cu privire la cererile pe google.

4. Multe site-uri mici, înguste, este mai ușor decât a avea un portal mare. Acest portal are nevoie de cuvinte cheie conpetitive pentru reţinerea în motoarele de căutare pentru aceasta ar trebui bani considerabili.

5. Cele mai multe site-uri au cel puțin 30 de pagini. Și câteva o singură pagină. Dar este interesant că acest site aduce 2 -3 dolari $ pe zi. Selectarea unui utilizator de pe aceste site-uri este mic și, adesea, informațiile oferite în publicitate contextuală Google Adsense este mult mai interesant decât informațiile oferite pe aceste site-uri.

6. Google AdSense secretul constau în faptul că se concentrează pe acele cuvinte cheie care sunt relevante pentru domeniul de mărfuri, care sunt vândute destul de activă pe Internet, prin intermediul comercianții cu amănuntul on-line diverse. De exemplu, Amazon si Ebay. Costul de clicuri pe anunțurile AdSense pentru aceste pagini este mult mai mare.

7. Tipul are un CTR foarte mare (raportul dintre numărul de afișări de pagină la clicuri). Este vorba despre 50-75%, ceea ce este foarte ridicat. De ce? Deoarece cele mai relevante pagini ale site-urilor după cuvinte-cheie, care sunt optimizate pentru text. Prin urmare, să corespundă așteptărilor de materiale vizitatori postat pe pagina .

Secrete google adsense direct de la Leger'a Jonathan'a:

1. Nu este nevoie pentru a asculta pe nimeni. Pentru câştigurile stabile ar trebui să aibă propriul său sistem, google adsense,

2. Nu există nici un sistem perfect pentru rezultatele de pe Google Adsense. Orice sistem poate fi creat simultan cu dezvoltarea site-ului. De aceea, creaza de site-uri web si atabileste un sistem propriu de venituri.

3. Atunci când deja ai dezvoltat un sistem, asiguraţi-vă că il indepliniti.

4. Se întâmplă că toată puterea și efortul ai pune unele site-uri, si altele cistiga. Deci, nu pierde timpul pe proiecte neprofitabile. Ai nevoie pentru a le lasa și de a deschide noi sau sa te concentrezi pe site-uri profitabile.

7 comentarii:

  1. Cu un blog gazduit de google,nu poti ajunge asa repede la 300 de dolari,pentru ca ai multe de facut.Dar cu siguranta,cu unul bine facut ai toate sansele.Te invit pe blogul meu sa imi spui o parere
    http://unnbelievable.blogspot.ro/. BAFTA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai indicat pentru o mai mare libertate de miscare este sa folositi un hosting cu plata plus un domeniu propriu. Abia atunci te poti gandi sa faci 300 $ sau poate mai mult ;). Toata stima.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta da e coract , si eu a trebuit sa mut blogul de la google pe o platforma privata , sant la inceput si inca nu am pus Adsense , mai am ceva de lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. happyteenage.blogspot.ro Va invit sa va spuneti parerea. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca pe blogspot pot crea 100 de bloguri per cont, POT PLASA RECLAMA ADsense PE FIECARE blog, avind un singur cont

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ma duceti-va la munca daca vreti sa faceti bani. :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. http://infobanii.blogspot.com e un blog bine dezvoltat desi nu cistig nici 5$ pe zi si nustiu de ce

    RăspundețiȘtergere