Ce este Wordpress?

WordPress este un program gratuit web-based software-ul este folosit pentru a crea și menține un site web sau blog. WordPress fost lansat în 2003 de către Matt Mullenweg ca dezvoltator principal pentru blog-uri, dar acum este un instrument cu caracteristici complete, extrem de personalizabil pentru a crea aproape orice tip de site-ul web.

WordPress este un foarte popular pentru că este o suită de aplicații care pot fi descărcate gratuit de la WordPress.org și instalat oriunde ca o platformă de bază și structura a site-ul tau.
Pentru ca este "open source", ceea ce înseamnă pur și simplu că toate codurile sale și fișierele sunt liberi să folosească, care este si motivul pentru care WordPress este folosit de mii de oameni. De la persoane curioase si pina la freelanceri profesionali, oamenii folosesc WordPress, deoarece are multe caracteristici puternice. Acestea includ un sistem de șablon, de management al documentelor, de căutare-friendly motor structuri link-ul, clasificarea conținutului avansate, și mai mult.
În timp ce lucrati în limbajul de programare php și baze de date MySQL, șablon sistem de WordPress "permite utilizatorilor să controleze și să personalizați funcționalitatea și conținutul șablonului, neștiind PHP sau cod HTML. Acest lucru simplifică foarte mult gestionare a site-ului.. Funcțiile cosmetice, precum și elemente structurale, cum ar fi "widget-uri" și "temele" poate fi schimbat și ușor de configurat, fără influența conținutului de pe sit, care se afla într-o bază de date separată, peste tot pe internet astăzi, WordPress este implicat în dezvoltarea de multe site-uri web creative si corporate, blog-uri simple, și mai complexe.

Una dintre cele mai mari dovezi ca această tehnologie este puternică este o comunitate de dezvoltatori în creștere, care-l înconjoară. Dezvoltatorii web din întreaga lume sunt în mod constant în căutarea de modalități de a face chiar mai bun WordPress. Acestea creează propriile pluginuri si teme pentru WordPress, care le face mai fiabile.

Pentru castiguri on-line, WordPress este o tehnologie foarte avansata, care ajută la realizarea la mare succes în acest domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu