Ce este Google Adsense?


Google Adsense este un program de publicitate, care este controlată de motorul de căutare Google. Acest program permite webmasterilor să introducă pe site-urile lor publicitate.
Acest program permite chiar și bloggeri începători și webmasteri pentru a începe să câștigați bani de la site-urile lor. Este mult mai eficient pentru un site de conținut,  în cazul în care oamenilor le place să citească, o mulțime de articole interesante, iar asta nu e tot. Anunțurile de pe site-ul dvs. va reflecta obiectul său, care este, în cazul în care aveți un site web despre pisici, apoi AdSense va afișa anunțuri despre pisici.

Cum funcționează AdSense pentru agenții de publicitate?
Deci, cum este Adsense?, Totul începe cu agenții de publicitate care aleg cuvintele cheie pentru care doresc să plaseze anunțuri lor. Să spunem că vrei să promovezi linia nouă instrumente de gradina, tocmai am creat. Mi-ar alege cu siguranta anumite cuvinte cheie, cum ar fi "Echipamente de amenajare a teritoriului, gazon si gradina, motocultivatoare, buruieni de tragere, etc" Cred că ați înțeles

Atunci Adsense va afișa anunțurile mele pe:
      - Site-ul Web afișează anunțuri AdSense. (În cazul în care site-ul dvs. are aceleași cuvinte cheie)
      - În partea dreaptă a rezultatelor căutării (dacă tastați o căutare pentru "unelte de grădinărit" veți vedea pe partea dreaptă a rezultatelor anunțarea de instrumente de gradina ")
 Sper că ați găsit acest răspuns la întrebarea ce este Google Adsense?. Pur și simplu, dacă nu înțelegi ar trebui să citiți articolul din nou cu mai multă atenție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu