Parteneriat de afacere prin magazin online


Propriul magazin de parteneriat - cea mai avansată a cooperare dintre web-master și magazine online.
Magazinul online vă oferă o bază de date, de bunurile lor, design versiune, se conecteaza la sistemul de plată şi se angajează de prelucrare a toate comenzile. Sarcina a web-masterului este de a crea, optimizarea pentru motorului de căutare a site-ului şi promovarea pe Internet.

Acest lucru este destul de complicat pentru începător care are nevoie de o bună cunoaștere și aptitudini profesionale, costuri financiare și de timp. În esență, aceasta este crearea un magazin online complet, cu un design unic, cu propriul nume de domeniu numele de marcă, și hosting. Cel mai important, nu trebuie să vă faceți griji despre lucrul direct cu marfuri (executare a ordinelor, inventar si de transport maritim, depozitare). Parteneriatul consta in acea ca web-masterul își asumă toate costurile de înființare și de promovare a magazinului on-line, iar procesul offline pe umerii programului de parteneriat.

În ciuda nevoi de bani (crearea unui magazin bun nu va deveni realizabil mai ieftin decât 5000 dolari ), pentru  webmasteri buni acest parteneriat este mult mai profitabil.  Deoarece o astfel de regim de taxe tind să fie mai mare, pentruca prețul bunurilor sunt stabilit-te de ei.  Program de afiliere vă oferă preţurile pentru produsele lor, şi ce preţ e mai bun tu decizi. Sarcina ta este de a construi brand-ul şi sa aduceti clienţii, deoarece este cunoscut faptul că 80% din veniturile din magazin sunt aduse de clienti repetati.

O listă a celor mai bune site pentru a crea parteneriat de afacere prin magazin online:

Amazon aStore - plus față de programul de afiliere Amazon.com vă puteți crea magazinul dvs., pe baza produsului Amazon.com. Veţi putea să creati magazinul singur sau aplicati sabloane deja create.

Bucks Joe - magazin online de produse medicale și farmaceutice bazate pe plante naturale. Plătit un comision pentru vânzările de 50% și comision de 5% din profitul web-masterului care lati atras. Plățile sunt efectuate de 2 ori pe luna prin cec bank.
Oferă de-a gata design template-uri de magazine, precum si de gazduire gratuite.

Shop XML - totul pentru bijutieri proprii si teste medicale, Detox (pregătirile pentru excreția de urme de alcool și droguri), și cadouri. Produse de baze de date, software-ul nou si un bun de sprijin fac toate astea un program de afiliere deosebit de atractiv.

For Sale By Owner - program de afiliere ofera oportunitatea de a lucra cu un lider site-uri imobiliare proprietari. Doar mai degrabă este singura opțiune atunci când aveți posibilitatea de a crea web-site-ul într-o sferă monetară domeniul imobiliar. Subiectul este extrem de scump, astfel încât există o șansă reală de a câștiga doar de profesioniști (dar și valoarea corespunzătoare a venitului).

Un comentariu:

  1. Super interesant articolul!

    dupa incheierea parteneriatului.... maximizarea profitului ... :) ... celor care vand online si trimit colete Ramburs, le recomand sa foloseasca Baza Nationala a Clientilor Neseriosi, http://www.ClientiNeseriosi.ro , unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci vor accepta sa o plateasca ca sa fie scosi ….

    Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele…

    RăspundețiȘtergere