Cum sa faci bani pe internet cu video hosting?


Venitul alternativ din clipurilor video - este de a crea propriile servicii de hosting video de pe rețea, sau cel puțin emisiunile pe secțiunea de pe site-ul său.

De exemplu, același gazduieste Smotri.com oferă o gamă largă de instrumente pentru crearea hosting video. Cu Api.Smotri.com afiliat poate crea propriile dvs. de găzduire video, emisiuni secțiuni, ferestre, widget-uri, colectii video, etc

Pentru a începe lucrul cu Api.Smotri.com programul de afiliere nevoie pentru a obține ID-ul de dezvoltator. Și aceasta, la rândul său, trebuie să depună o cerere la partenerul căsuța poștală [@] smotri.com. În cazul în care vi se va administra acces cheie API, care stabilește potrivit pentru tine (configurare) accesul comenzile API dezvoltator și parola necesare în viitor, ca o cheie a încrederii.

Aceste metode pentru a câștiga on-line nu este potrivit pentru oricine si pentru a instala gazdurea corespunzătoare pot numai webmasteri cu experiență. Dar nu-ți pierde inima, și dacă nu înțelegi, puteți folosi întotdeauna la serviciile unor specialiști și pentru o mică taxă va instala motorul si vei deveni proprietarul plin de găzduire video.

Așa că, în orice situație există o cale și dacă "ferm" ai decis sa faci un videoclip, ca o alternativă, utilizați un Api.Smotri.com program de afiliere, precum și profitul, nu numai de la vizionarea video, dar, de asemenea, să organizeze conținutul,, bannere fișiere etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu