Câștigurile de pe Torrent


Ce este un torrent? torrent - protocol de rețea pentru schimbul de fișiere de cooperare pe Internet. În cazul în care fișierele sunt transferate către părți și client torrent, primirea (descărcarea), aceste piese în același timp, oferă (de pompare) a clienților lor alte. Acest lucru reduce dependența de sursa fiecărui client și oferă redundanță de date.

Cea mai mare neînțelegere printre începători este faptul că trackere torrent plătste pentru a distribui fișiere ale altor utilizatori. În realitate, torrentul nu plătește pentru distribuție, dar pentru promovarea torrent (programe) pentru a ajuta utilizatorii descărca fișiere de interes.

Analizam un exemplu. Să presupunem că vati inregistrat in unul dintre trackere Torrent Mgshare.com și faceti o trimitere la un film nou. Deci, pentru ca utilizatorul să descarce fișierul dvs., trebuie să instalați programul (clientul torrent) la computer. Prin acest program, și este descărcarea. În consecință, pentru fiecare instalație de acest tip MediaGet ~ $ 0,02. Asta este, de a face cel puțin 50 $, aveți nevoie pentru ca MediaGet programul sa fie de descărcat de peste 2500 de ori.

2 comentarii:

  1. daca vrei sa castigi gratuit pe registrul internet:http://www.neobux.com/m/v/?rh=6D61726B6F6B6C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se fac f greu bani pe neobux, extrem,extrem de greu....nu stiu cum reusiti voi....

      Ștergere