Verificați unicitatea textului antiplagiat online si gratuit



Verificați unicitatea articolului este foarte simplu. Birjale populare de schimb de articole ca Advego ru şi eTXT.ru au creat programe speciale care verifica unicitatea de conţinut. Aceste applet-uri vă permit să verificați unicitatea on-line textului.

Primul program care urmează să fie utilizat pentru a verifica unicitatea articolelor este Advego Plagiatus.





Advego Plagiatus - program care caută pe internet copiile parțiale sau complete ale manuscrisului. Advego Plagiatus afişează procentul textului cât de mult se potriveşte, cu site-uri care au o copie a textului.

Advego Plagiatus poate fi descărcat gratuit de la site-ul Advego

Verifica unicitatea şi alt program — eTXT Antiplagiat.


Programul eTXT ​​Antiplagiat poti sal descarci gratuit de pe site-ul oficial eTXT.ru

La ce bun va ajuta aceste softuri, daca doriti sa scrieti un articol si doriti sa vedeti daca este unic in felul o  puteti face cu ajutorul lor, sau  daca ai copiat un text anumit si doresti sal postezi pe net trebuie sa verifici daca cineva nu tia luato inainte.

2 comentarii:

  1. recomand pentru fverificare anti-plagiat a unui text de maxim 1500 de cuvinte folosirea unui tool online gasit la adresa http://anti-plagiat.info/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultimele doua decenii au semnificat o perioada de mari schimbari in mediul de afaceri.Concurenta a devenit universala in multe ramuri ale industriei. Acest lucru a fost cauzat de reducerea tarifelor, cotelor si a altor bariere in comertul liber. Acesti factori colaboreaza la reducerea costurilor de realizare a comertului international si permit companiilor straine sa concureze la acelasi nivel cu firmele locale.
    Secolul al XXI-lea este considerat , secolul revolutiei performantei in care vor domina managmentul si auditul performantei , managmentul vizionar etc. In vederea gasirii unei cai clare in sfera organizarii unei entitati un rol important il joaca sistemul informational, care ajuta in procesul de elaborare al deciziilor.
    Contabilitatea este o componenta esentiala a sistemului informational economic, deoarece prin mijloace si procedee specifice ofera informatii asupra trecutului si prezentului firmei.
    Contabilitatea financiara ofera informatii publice utilizatorilor externi prin documentele de sinteza ( bilant, cont de profit si pierdere situatia modificarilor capitalului propriu, situatia fluxurilor de trezorerie si notele explicative la situatiile financiare anuale). Deoarece contabilitatea financiara nu se ocupa cu procesul de utilizare al resurselor si de modificarea lor dupa destinatie se apeleaza la contabilitatea de gestiune.
    In timp ce contabilitatea financiara are un rol pasiv, de informare, “contabilitatea de gestiune furnizeaza si instrumente de control de gestiune al proceselor microeconomice permitand utilizarea sa in decizia manageriala de zi cu zi” .
    Sfera de aplicare a contabilitatii de gestiune o constituie modelarea in expresie valorica a resurselor legate de obiectivele urmarite de entitate.
    Contabilitatea de gestiune nu poate nu poate fi realizata fara o organizare judicioasa a acesteia.

    RăspundețiȘtergere